Можете ли да си представите по-красива от есенната сватба? Цветовете на тържеството са в абсолютна хармония с цветовете на природата.

А палитрата е с много нюанси – най-прекрасните измежду всички пастелни тонове. Изберете вашите, потърсете съвет или идея, разгърнете страниците на новия брой на списание СВАТБА, за да откриете всичко по темата на едно място.

 

 


В есенния брой на списанието можете да видите кои са най-новите тенденции в цветовете на украсата, аксесоарите, бижутата. Съчетайте всички елементи на една сватба в идеален резултат – облеклото, храната, декорацията. Класиката често среща модерното, но нима можете да устоите на есента?!
На фокус са най-важните жени на сватбата, след булката, разбира се – шаферките и майката на младоженката. Вижте най-добрите идеи за облеклото и улеснете избора максимално. Защото булката заслужава най-доброто. А това означава, че всичко е важно, всеки детайл заслужава внимание.
Вижте най-новото в сватбения бранш, какво видяхме на подиума и каква е посоката, която задават големите имена в модата. Как да избегнете грешки при избора и купуването на булчинска рокля. Кои са най-добрите места, където да организирате вашето тържетво и кои са най-добрите в бранша, на които да се доверите. Ако сте настроени носталгично вижте как можете да имате идеалната фолклорна сватба. Запознайте се с ритуалите и се потопете в емоцията.
А с новия брой на списание СВАТБА ще получите и покана за единственото в страната сватбено изложение BALKANICA WEDDING & HONEYMOON EXPO 2017
Ние можем само да кажем “Наздраве за младоженците!”