Булчински салон Арети представлява на нашия пазар американския гигант Demetrios. Всяка година българските клиенти имат възможност да избират между моделите от най-новите колекции на модната къща.


На 21 и 22 май в Милано, Demetrios представи новата си колекция 2017 на изискано ревю с тотално различна визия. Булчинската рокля вече не е това, което беше. Роклите за този сезон са олекотени, с изчистен дизайн, лишени от подпрати и пластове. Подчертават съвършенствата и грацията на женското тяло.
Новите тоалети на Demetrios са изключително женствени и много секси. Изработени са от най-фини и качествени материи като дантела – бридирана и инкрустирана с нежно сияещи камъни. Силуетите подчертават извивките като всички рокли имат акцент върху гърба – красиво подчертан чрез кройка и материя.

 

Цветове

Nude
Natural
Gold
Pink
Ivory

Тази година булката не е само бяла. Роклите са по-цветни от всякога. Пастелната и бляскава колекция на Demetrios е в телесни нюанси, златисто, нежно розово и слонова кост. Различни и много стилни тоалети. Провокативни, елегантни, женствени, защото жените заслужават да бъдат най-красивото си “Аз” в най-вежния ден в живота си.