Българската фирма Bridal Fashion получи престижния приз Best International Retailer от най-големия производител на официални рокли в света Jovani.

 

 

На състоялия се през август симпозиум в модната германска столица Дюселдорф лично собственикът на фирмата Ейбрахам Маслави връчи почетния приз на Анелия Петкова, която ексклузивно представя марката у нас. Красивата награда, представляваща звезда е изработена от чист кристал Swarovski и е гравирана с името на Bridal Fashion. Тя бе връчена с плакет за признание към българското представителство за бързо продуктово и имиджово позициониране на марката на пазара. Jovani има над 1000 представители и дистрибутори от цял свят, от които само 45 са регистрирани в сайта на марката с номер за автентичност, фирмена история и 7 звездно присъствие, а Bridal Fashion е един от тях:
www.jovani.com

Всяка година фирмата произвежда 12 колекции от официални рокли в различни линии. Тоалетите им са предпочитани както от холивудските звезди, така и от много българки. Bridal Fashion благодари на всички клиентки, закупили тоaлети на Jovani, с което са допринесли за престижното отличие, a част от колекция 2014 е в българското представителство с нов дизайн и свежи цветове.