началото на нова ера в организирането на събития

 

 

 

В света на организирането на събития в страната се появи нов, сериозен претендент за висините на професионализма – Diana’s Angels, част от групата на SEG Special Events Group. Млад и амбициозен екип с изключително модерно отношение към бизнеса, заявява сериозни позиции на пазара, издигайки декорацията на сватби, фирмени и други официални събития на ново равнище. Иновативен подход, цялостна визия, различни дизайнерски решения, отношение към стила и възможност за изграждане на цялото събитие с всичките му детайли – планиране, организиране, дизайн, конструиране, аудиовизуално оборудване, лично отношение и изключително богат асортимент артикули – това са освните параграфи, които отличават Diana’s Angels. Отношението на бранда към стила е ново и модерно, а вниманието им към детайлите се отличава с перфекционизъм.

Diana’s Angels са подготвени да изградят вашето събитие, създавайки цялостна концепция – от дизайн и професионални съвети, през богатата им колекция от разнообразни в стилово отношение мебели до завършените детайли – декорация, украса, покривки, подложни чинии, осветление, аксесоари. Желанието им да предоставят възможно най-богат избор е безкрайно и с удоволствие предлагат своите съвети на клиентите си, както и възможността да получат лично отношение. Професионализмът на екипа и неговата отговорност към всеки проект лесно печели доверие и сигурността да се довериш в подходящия момент.

Верни на иновативния подход и перфекционизма си, Diana’s Angels предлагат на своите клиенти възможност да видят версия на събитието си под формата на инсталация, която да пресъздаде, не само визията, но и атмосферата. Богатият асортимент и високо качество от артикули поставя бранда на най-високото стъпало в областта, а екипът от професионалсти гарантира перфектни резултати.

Diana’s Angels разполагат със собствена зала за събития с капацитет от 3000 човека и възможността да я превърнат във вашето място в най-важните събития в живота ви.
Разходка в офиса на компанията, предлага пътуване сред различни теми, където всеки клиент може да открие себе си сред предложенията на Diana’s Angels. Лично можете да получите професионални решения, да се докоснете до различните възможности и да изберете най-доброто за вашето събитие сред изключително богатата колекция от необходими артикули. От компанията неспирно генерират нови идеи и разширяват възможностите си. Увеличават асротимента си от декорация и аксесоари, работят неуморно върху нови проекти в желанието си да дадат максимално. Чуйте предложенията им, обсъдете цялостната концепция и оставете организирането на вашата сватба в ръцете им и бъдете сигурни, че крайният резултат ще бъде съвършена реализация на първоначалната идея до най-малкия детайл!


Защото сватбата е низ от детайли. Перфектно издържани. В Diana’s Angels знаят, че стилът не е просто цвят и не е само мода. Той е добра идея и изключително прецизното й реализиране, както и възможността за изпълнението й, разбира се. А компанията разполага с много и от двете – идеи и възможности!