Световно известният дизайнер DEMETRIOS отпразнува 35 години успешна творческа дейност.

 

В тези години американецът от гръцки произход успя да завладее булките от целия свят със своите уникални творения. Един мъж, чийто живот е изпълнен с любов, която той пренася в своите колекции и то е видно. За Demetrios булчинската рокля не е просто един тоалет, това е проект изработен с грижа към всеки детайл. Колекциите му са винаги впечатляващи и уникални и предлагат голям избор от стилове и разнообразие на модели – класически, модерни, екстравагантни, елегантни, семпли и минималистични, пищни или секси. Модели наложили се през годините търсени и обичани, защото марката никога не си е позволявала компромис с материите, кройките и представянето им. Защото големият дизайнер знае, че за всяка булка това е специален ден и вълнуващо начало на нов живот.

Деметриос Джеймс Елиас е роден в пристанищния град Пирея, Гърция. Като дете на емигранти в Охайо, САЩ, той помага на родителите си в семейния сватбен магазин и мечтае да създава булчински рокли. През 1980 година открива собствена фирма и талантът му скоростно си проправя път на световния подиум, нареждайки го сред топ дизайнерите в сватбената сфера и превръщайки го в лидер в индустрията с магазини и бутици в целия свят. Смелостта и иновативността, както и умението да отгатва желанията на жените правят DEMETRIOS любимец на дамите. А тоалетите му се открояват с изключително прецизна изработка и внимателен подбор на материите.

Роклите на DEMETRIOS в България се предлагат от салон ARETI . За екипа на ARETI e чест да бъде част от семейството на DEMETRIOS и той е единствен и ексклузивен представител на марката в България. Там ще бъдете консултирани и обслужени на ниво от любезните служители. През месец май бе представена на голямо шоу и новата колекция за 2016 година в Милано, част от която бъдещите булки могат да видят скоро в булчински салон ARETI. Тук ще откриете и колекцията официални тоалети за марката.

www.areti.bg