В края март отвори врати новият, елегантен шоурум Bridal House by Justin Alexander в България МОЛ в София.

 

 

Роклите на маркита Justin Alexander представена от ?egean Fashion Group в България присъстват успешно вече няколко години на българския пазар. В новооткрития Bridal House, разположен на търговска площ от 250 кв. метра, бъдещите булки могат да избират от над 300 модела. Двете просторни пробни дават възможност на младоженките необезпокоявани да се отдадат на избора, който ще направи сватбения им ден наистина специален. Bridal House предлага най –високо ниво на обслужване на своите клиентки. В селекцията от рокли на модната къща присъстват освен колекциите на Justin Alexander, така и на другите марки на бранда Lillian West, Sincerity Bridal и Sweetheart Gowns.
Семейната компания Justin Alexander Bridal е един от най-влиятелните производители на сватбена мода в САЩ и Европа. Създадена през 1949 г., тоалетите на марката са търсени по целия свят заради неоспоримото качество, превъзходен стил и достъпни цени. Духът и блясъкът на Холивуд от времето на Грейс Кели, Джаки Кенеди и Одри Хепбърн присъства осезаемо в колекциите, пречупен през съвременните модни тенденции. Дизайнерите, които работят за бранда са едни от най-търсените и награждавани в целия свят. За най-важния ден в живота на всяка жена, те успяват да съчетаят актуалните тенденции с класиката на вечната елегантност. За женствените елегантни силуети, перфектни кройки и бляскав завършек на булчинските, официални и абитуриентски рокли се използват висококачествени материи, платове и аксесоари, което ги превръща в истински произведения на изкуството.
На изискано ревю, под акомпанимента на Трио Тенорите, бяха показани булчинските рокли от линиите Sincerity и Sweetheart, както и марката Lillian West от колекция 2015. Фин тюл, ръчно изработени дантели, скъпоценни камъни, панделки от органза в цвят на кафе, злато и морски бриз омагьосаха гостите на официалното откриване на сватбения магазин, на което присъстваха множество известни личности. Водещата Ива Екимова, която се бе превъплатила в булката - беглец , облечеан с рокля на Justin Alexander и кецове, хвърли букета си към неомъжените представителки в публиката.
Моделите представиха и бельо от колекцията на марката Poirier, специално разработено за булки, следващо извивките на тялото.
Ейджън Фешън груп държи пълните права за продажба и на всички линии на модния гигант Justin Alexander Bridal – Justin Alexander, Sincerity и Sweetheart и Lillian West. Вратите на Bridal House by Justin Alexander са отворени и очакват бъдещите булки.