Стил и елегантност, простор и светлина, непретенциозен лукс – това е най-краткото описание на най-новия модерен шоурум на Модна къща ЛИТА.

 

 


Новият дом на колекциите на ЛИТА дава възможност за индивидуална работа с всеки клиент. Професионалното обслужване и компетентното мнение на екип от консултанти, дизайнери и шивачи предполагат избор на тоалет, съобразен с фигурата и излъчването на всяка дама. Разнообразието от модели и личното отношение, допринася за пълноценното изживяване на емоцията при създаването на мечтаната рокля.
В новооткритият салон на ЛИТА на площ от 100кв.м. са изложени моделите от най-новата колекция на булченски и официални тоалети Пролет-Лято 2015, обединени в колекция „Зафир” – древногръцкия бог на нежния лек ветрец , неразривно свързан с пролетта. Класика, изчистени линии, ефирност и романтика, леки и прозрачни материи. Ефектни деколтета или гол гръб, декорирани с камъни и нежни дантели, придават допълнителен чар на моделите. Дизайнерските решения, оправдават очакванията и задоволяват изискванията на всеки вкус и характер.
Вече 23 години Модна къща ЛИТА с любов и отговорност реализира желанията на своите клиенти, които търсят модерна визия, изискан стил, оригиналност и гарантирано качество на изработката.

 


Модна къща ЛИТА – Споделяме Вашите мигове и мечти.
www.lita-wedding.com