Момичетата, които се впускат в надпреварата „Кралица на Бургас” ще помогнат в набирането на средства за 6 годишната Ани Михайлова.

 

 

Красавиците ще се включат в благотворителната инициатива „Да запазим слънцето за Малката звездичка”.

Ани страда от рядко заболяване на съединителната тъкан, от което са ескалирали множество заболявания, като най-пагубното от тях е Атрофията на зрителните нерви и на ретините и на двете очички! Малката Ани е изправена пред реалната опасност да изгуби своето зрение, което към момента е едва 10%! Фондът за лечение на деца в чужбина отказа да финансира нейното лечение, а това означава, че Държавата я обрича на слепота!

Трогнати от съдбата на 6 годишната Звездичка, Кралиците на Бургас ще подадат ръка на Ани.

Различното тази година е, че освен благотворителния търг който ще бъде организиран вечерта на събитието, този път ще
има специално за Ани и благотворително ревю в Клуб „Етикет” - Бургас. Модното събитие ще се проведе на 20.11.2014 от 23:00 часа. Голяма част от оборота на заведението ще бъде дарена по сметката на детето.

PayPal account:
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Дарителска сметка:
Банка ДСК ЕАД
IBAN :ВG 03 STSA 93 00 00 21 02 10 03
BIC: STSABGSF
Титуляр: Ани Георгиева Михайлова

 

Това обаче не е всичко, Кралиците на Бургас ще се включат и в други благотворителни инциативи, насочени към децата, лишени от родителски грижи, както и с физичски увреждания.

 

Престижният конкурс „Кралица на Бургас” ще се проведе на 04.12.2014 година в хотел ”България”. Това е петото юбилейно издание. Организаторите на конкурса се сляха с модния гигант „Интерсаунд”-фирмата, която държи правата на „Мис България”. Така нашето бургаско момиче, избрано за Кралица ще участва в националния конкурс в София.

Тази година организатроите са подготвили много изненади. Една, от които вече издадоха-провокативната плеймейтка Златка Райкова и дъщерята на Стефан Диомов-Мария ще се погрижат за изискания стайлинг на красивите момичета.

 

Вече можете сами да избирате лице на публиката на сайта на Е-Бургас, който е основен медиен партньор на събитието.

http://e-burgas.com/kralica/

Още любопитни истории, новини за конкурса и какво пикантно се случва зад завесата на „Кралица на Бургас” можете да проследите в Е-Бургас.

 

Изненадите вече започнаха, а най-интересното тепърва предстои!