Фешън парти за приятели се състоя в красивата зала на SEC в „Парадайз център” и даде началото на модните събития в най- новия и луксозен лайфстайл мол на балканите.

 

 

 

Акцентът на събитието бе дефиле на родни ВИП, облечени с тоалети на „Брайдал Фешън” и Cacharel. Камелия Воче, Радост от „Модерно”, Гергана Ташкова, Капка Амзина, Елеонора Манчева, Елена Караколева и Мис България 2012 – Габриела Василева минаха по червения килим с официални тоалети от колекция 2014 на испанския гигант Pronovias, а Паолина Петракиева бе ослепителна в булчинска рокля на марката – една дантелена феерия, съчетана с футуристичен воал. С специален гост бе Джулия Шер, мениджър на Pronovias за Европа.
Бизнесът бе представен от Енчо Косев, Пламен Ташков, Йордан Куванджиев, които дефилираха с най-новите предложения за деловия мъж от Cacharel. Певецът Владо Димов бе ултра модерен в сет от Casual линията на марката, а актьорът Йоан Карамфилов и певицата Камелия Воче представиха smoking от последната колекция. Изисканите гости, сред които мистър Икономика 2012 – Николай Вълканов, Соломон Паси и бизнес дамата на 2011 Мая Косева (в тоалет на Pronovias) се впечатлиха от елегантния коктейл, осигурен от Italian corner, Lauder’s, Goudet и Zero cafe в луксозната атмосфера на „Парадайз Център”. Собственикът на мола Давид Михайлович лично поздрави всеки гост. Партито продължи в Mega Dance Center с участието на Преслава.