„Ние от MI AMOR можем да ви насочим към бижуто, което ще изрази Вас, ще ви вдъхнови, а вие ще се преоткриете. Можете да закупите уникално бижу от нашите вдъхновяващи колекции, но можем и да създадем и бижуто, което искате!”

В средата на февруари отвори врати в центъра на София първият бутик за диаманти на бранда Мi Amor за България. Мi Amor е арменска марка за бижута основана през 2014 година като наследник на семейния бизнес на Артур Гаспарян. Преди да се превърне в един от големите бижутерийни брандове, фамилията са били притежатели на малък бижутерски магазин, а занаята им който се предава вече три поколения през годините ги утвърждава като вече наложено име сред бижутата.

Производственото им ателие притежава едни от най - добрите машини за полиране, родиране и шлифоване на диаманти и ювелирни изделия, с каквито работят само големите бижутерийни брандове - Cartier и Bulgari.

Собственик на новия бутик и представител на бранда Mi Amor за България е Илияна Гецова, която има богат опит в сферата на естетиката. Тя е дълбок любител на красотата и скъпите камъни, което я подтиква да поеме и това бизнес начинание. В нейно лице ще получите безценни съвети. Ще откриете не само нов начин за възприемане на бижуто, но и нова представа за съвременната, елегантна и в търсене на стил жена, олицитворение на бранда за бижута Mi Amor.

 

Заветното “Да” 

Всяка една дама би искала да получи предложение за брак, като от романтичните филми, разбира се допълнено с невероятен годежен пръстен. MI AMOR предлагат богата гама от годежни пръстени, колекция Fantasia, която ще изпълни всеки каприз на вашата годеница, която няма да може да ви каже нищо, освен заветното “Да”! 

Ювелирните изделия на бранда се изработват от бяло и жълто злато с проба 750 и винаги имат щампа на марката, а всички диаманти са перфектно фиксирани. Резултатът създава комбинация от несравнима дисперсия, сцинтилация и блясък. Използваните диаманти в Mi Amor са строго класифицирани, цветът е D-F или G-H, а чистота VVS-VS или VS-SI. 

Ако сте ценител на качеството и уникалността, то MI AMOR могат да направят мечтаните халки за вашата сватба!