Защо да изберете сватбено бельо от Astratex?

Един от най-красивите дни в живота на всяка дама изисква огромна подготовка. За да се чувстваме добре, имаме нужда от удобно и изключително качествено бельо, което осигурява надеждна опора без да създава модни гафове под сватбената рокля.

 

Сутиенът

 

Мечтаете за рокля с гол гръб, голи рамене, дълбоко деколте или такава, която е украсена с прозрачна дантела или тюл? Тогава не бива да подценявате избора на сватбен сутиен, а вариантите са безброй много.

Сутиенът и роклята трябва да бъдат в идеална хармония. Няколко аспекта са от най-важно значение. За да разберете кой тип сутиен ще ви стои най-добре, помислете за наличните кройки сутиени, стила на избраната рокля и вашата фигура и бюст. За рокли с дълбоко деколте се използва сутиен с много нисък център, за обло деколте – сутиен тип бардо (т.н. бриджитка), а за рокли с гол гръб – сутиен без презрамки или самозалепващ се модел. Помислете добре кой от тях ви трябва.

 

Имате ли нужда от оформящо бельо?

Мнозина все още имат погрешната представа, че оформящото и стягащо бельо се носи само от дами с излишни килограми, че то притиска органите и е неудобно, и не на последно място - че стягащото бельо не изглежда добре.

Най-важно е да отбележим, че оформящото бельо се носи и от слаби, и от пищни дами, като този тип бельо работи чудесно на всички типове фигура. То може да ви втали оптически с до два размера, спомага за изглаждане на линиите на фигурата, а благодарение на здравите материали, от които е изработено, то прикрива леките несъвършенства по фигурата. В допълнение, оформящото бельо приглажда линиите на сутиена и бикините, така че нищо да не си личи дори под сатенени гладки дрехи.

Astratex разполага с огромно разообразие от стягащо бельо - от бикини, до чорапогащници, рокли, поли, шорти за стягане, дори и стягащи ръкави. Освен това при тях ще откриете информация за степента на стягане на всеки един модел стягащо бельо.

 

Съблазън в първата брачна нощ

 

Дадохме ви няколко добри съвета за бельото под роклята. Как обаче да зашеметите половинката си в първата брачна нощ? Развихрете въображението си и изберете чувственото бельо, което винаги сте искали за сватбената си нощ! Дантелено боди, съблазнителен комплект с жартиери, ефирна нощница или корсет? Astratex предлага всеки тип еротично бельо, за който можете да си помислите. Остава само да решите каква ще бъдете в първата си брачна нощ - огнена жена, мистериозна съблазнителка или нежен ангел?

 

Вече над 23 години Astratex учи жените как да носят добре пасващо бельо и помага на тези, които не откриват бельо за себе си в традиционната конфекция. Експертите на Astratex проектират и свои собствени колекции. Те се създават единствено с мисълта за комфорта и самочувстието на всяка жена, и се базират на обратната връзка на клиентите на онлайн