„Ако се чудите кой сътворява нашите блестящи сценични рокли, това е нашата дизайнерка и стилист Петя Кръстева, която вече почти 15 години се грижи за нашите облекла, сценична  визия и не само.

Тя ни облече в пайети много преди те да станат масово носени и да се предлагат от малки и големи брандове.

Тя определи нашият стил.

От нея научихме важни уроци за етикета, етикецията, посланието на дрехите и как можем да говорим и даваме послания чрез тях.

Петя е един прекрасен човек, много добър професионалист и майка. 

Скоро отпразнува своя 50 годишен юбилей, на който ние имахме честта да бъдем гости! 🎉

„Мила наша Петя, бъди все така творческа, вдъхновяваща и неповторима и занапред!

Много те обичаме!“

Това е посланието на Трио Сопрано към любимата им имиджмейкърка, стилист и дизайнер Петя Кръстева, с много нескрита емоция и от сърце!

И не случайно! Те винаги впечатляват първо с визия. Все пак, по дрехите посрещат и после омагьосват с музиката си. И в това се крие голяма част от техния  успех.

Присъствието им и събитията, на от които се изявяват, оставят трайно и ярко впечатление.

Те са талантливи, красиви и стилни... и не само!

„Всяка двойка, решила да поеме по пътя на семейния живот, иска да превърне своя сватбен ден в незабравима приказка, в сбъдната мечта, в специален празник на любовта.

И тук идва нашето място – да разкажем Вашата любов, да я облечем в красиви ритуали, да я изпеем…“ , споделя Трио Сопрано!

„Ние ще бъдем с Вас от началото до края на сватбената вечер. Ще направим всички ритуали (от подписването до хвърлянето на букета и жартиера) съобразени изцяло с Вашите желания и предпочитания.

 Ще подготвим за Вас сватбен сценарий и ще координираме всички, които са част от сватбената организация.

Нашият изнесен ритуал е индивидуален и подготвен специално за Вас!

 Вие ще ни разкажете Вашата любовна история, а ние ще я разкажем в художествен текст. Този ритуал е най-важното нещо в сватбения ден. Той е причината да празнувате и да поканите Вашите гости, заедно с Вас да споделят този толкова съкровен миг, а именно казването на заветното „Да“!

 Ще отправим всички Ваши най-лични поздрави към родители и кумове.

Ще проведем ритуала с разрязване на тортата и винаги веселите хвърляния на букет и жартиер, а за финал ще организираме сватбените игри и ще вдигнем всички гости на дансинга.

 Специалната ни сватбена музикална програма

включва:

  • Първият сватбен танц – любимата Ви песен, изпълнена от Трио Сопрано
  • Танцът на булката и нейния баща
  • Песен-игра за кума и младоженеца
  • Най-популярната наздравица за Вас с всички Ваши гости
  • Музика и танци до зори

 

Можем да направим голяма програма и да празнуваме  с Вас цялата вечер, а можем и да ви поздравим с един музикален комплимент, в рамките на 20-25 минути с песните, които Вие предпочитате.Те могат да бъдат отправени като специални поздрави към кумовете, родителите, ваши специални приятели и гости и/или Вашия сватбен танц.

 

Изборът е Ваш! Празнувайте със стил!“

triosopranomusic.com