от Световните туристически награди.

За пети пореден път Интерконтинентал София е отличен за Водещ хотел на България 2023 (Bulgaria’s Leading Hotel) от най- престижната класация в областта на туризма -Световните туристически награди (World Travel Awards).

На 29-ти септември на бляскавата церемония, която се проведе в град Батуми в Грузия, за пети пореден път Интерконтинентал София е отличен за Водещ хотел на България 2023 (Bulgaria’s Leading Hotel) от най- престижната класация в областта на туризма - Световните туристически награди (World Travel Awards).

Победителите в престижната класация се избират въз основа на онлайн публично гласуване от страна на крайните потребители и професионалисти в сферата на туризма на световно, регионално и национално ниво.

Генералният мениджър на хотела г-н Анджело Зукала коментира:

“За нас е огромна чест да бъдем отличени за пети пореден път за Водещ хотел на България от Световните туристически награди.

Сърдечно благодарим на всички наши гости и партньори, които гласуваха за нас, както и на прекрасния екип на хотела, без който този успех не би бил възможен.

В стремежа си да предоставим превъзходно изживяване за нашите гости, сме щастливи да споделим, че компанията собственик Галакси Инвестмънт Груп осъществи цялостно обновяване на хотелския конферентен център и бална зала, а в началото на годината отвори врати и кулинарното бижу на хотела - ресторант „АДОР “. 

Разположен на емблематичните жълти павета в сърцето на столица­та, InterContinental Sofia предлага ис­тинско луксозно петзвездно обслуж­ване и спиращи дъха гледки към „Св. Александър Невски“. Наскоро завърши и ремонта на жълти павета и възобновяване движението по булевард "Цар Освободител", което гарантира свободния достъп до ИнтерКонтинентал София”. 

intercontinental.com