След огъня, дървото, въздуха и земята колекцията аромати Man на Bvlgari представя ново ухание, възхваляващо природните стихии, а именно дъжда.

Животворната сила на дъжда е представена чрез свеж мускусно-дървесен аромат с минерален нюанс от комбинация от акорди на зелен чай и портокалова есенция, последван от бял лотос и мускус, за да завърши с амбър, съпроводен от нотки на гуаяково дърво.

 

J’ADORE LES ADORABLES

 

Трите нови  творения за тяло с ароматната следа на J’ADORE  са създадени за да  ексфолирате, омекотите и заблестите през летните месеци. Нежен скраб, който при контакт с водата се превръща в млечен флуид, подготвя кожата за следващите два продукта. Кремът е обогатен с восък от жасмин, като същевременно хидратира и омекотява, а блестящият гел съдържа златни частици и дава на кожата преливащо златно сияние.

 

for her forever

 

Тази година стават 20 години от създаването на аромата от Narciso Rodriguez. Новата версия на емблематичното ухание  е продължение на почитта на Narciso към всеки аспект на женската грация, красота и елегантност. Сияен, непреходен и чувствен парфюм с неподражаеми нотки на франджипани, гардения, жасмин, тубероза, османтус, сърце от мускус и пачули.