Бутик за булчински рокли Cherie Cherie отвори врати преди 2 години и бързо се превърна в ексклузивна топ дестинация

по пътя към намирането на идеалната булчинска рокля.

Два основни бранда са представени в сватбения салон – световноизвестният моден бранд Oksana Mukha, който от три десетилетия се е превърнал в епицентър на луксозната и висша мода в сватбения сектор и Ria Tener, млад творец с модерни решения, който печели топ позиции на европейския и световен пазар с авторските си неповторими дизайни.

Роклите са представени в различни стилове, силуети и материи, съчетаващи в себе си изящество, стил и удобство – всичко, което търси модерната булка.

 

Какво ви накара да отворите бутик за булчински рокли?

  • Това, което ме вдъхнови да отворя бутика беше желанието да създам едно пространство, в което всеки е позитивен и щастлив, а моята цел е клиентките да си тръгват с по-голяма усмивка от тази, с която са дошли. Бутикът е съчетание на красота, любов, топли емоции и незабравимо преживяване. Избирането на булчинската рокля е по-скоро емоция, а не логика и ние се стремим това да бъде усетено по време на пробите.

 

Какви са най-новите тенденции в сватбените рокли?

Блясък, бродерии, декорации с камъни и мъниста взимат централно място при сватбената мода. Ще има пищност, обем и лукс. Това може да бъде отразено както в цялостния образ на роклята, така и само в отделни елементи – големи панделки, драматични бухнали ръкави, дълъг шлейф. Изчистените модели от плътни материи като сатен, шифон, органза продължават да бъдат тенденция и през новия сезон.

От друга страна ефирните леки рокли в силует А-линия, които се наложиха последните години като предпочитан избор на модерната булка, ще присъстват и в тазгодишните колекции.

 

 Най- приятната и на-трудна част от работата ви?

Най-приятната част в работата ми е разбира се моментът, когато прочетеш в погледа на бъдещата, че е намерила идеалната рокля, а ти в някаква степен си отговорен за това щастие.

Най-трудната част е когато се случи бъдещата булка да няма достатъчно време за поръчка на роклята, тъй като сроковете на изработка са между 3 и 4 месеца. В такива моменти се стараем да се договорим с дизайнерите за експресни поръчки и 90% от случаите това е възможно.

-

Каква е най-голямата грешка, която булката не трябва да прави в деня на сватбата?

  • Относно булчинска рокля най-важното е роклята да не бъде широка, а да е точна на талията. В противен случай цялата тежест от роклята отива в раменете.

А като цяло в деня на сватбата булката трябва да се забавлява и да забрави всички грижи по организация. Знам, че е изключително трудно, защото искат всичко да е идеално, но това е техният ден (на булката и младоженеца).

 

Вижте повече за марката:

web | www.cheriecheriesofia.com    |   Instagram cherie_cherie_sofia    |   Facebook Cherie Cherie Sofia - бутик за булчински рокли