ВАЛЕРИ СТЕФАНОВА предизвиква интереса на софийския елит с неспирно присъствие в медийното пространство и на кориците на водещи издания!

А изданията не са само модни

Настоящата визия на списание Сватба е десетата и корица!

Да, няма грешка, именно 10-та корица, между които и няколко чуждестранни издания, модни, лайфстайл, туристическо издание и включително и престижното издание “Forbes”!

Името и вече се уважава, тежи и говори само за себе си. Заслужено и познато, то се подшушва, цитира и „дефилира“ по световните подиуми в конкурсите за красота. Валери Стефанова отдавна вече не е никому неизвестното момиче от Хасково. След повече от десетилетие, прекарано в Лондон, тя има британско гражданство, владее три езика, има британска диплома по право и адвокатска правоспособност. Впоследствие и заслужено извоюва  с красотата си редица родни и световни призове, ленти и корони. През 2020г става "Мисис България Вселена", след което се явява ни представя достойно на световният конкурс за красота "Мисис България Вселена" 2021  в Южна Корея , откъдето се връща с цели 4 приза!

Сега вече я познаваме, преди всичко като дамата от софийския елит, с благородно сърце, безупречен външен вид и стил, безкомпромисна в принципите си и превземаща все нови и нови кариерни хоризонти. Но не на последно място тя е любяща майка и любима. Името и се свързва с мъж, който не обича медийната слава, но по всичко личи, че нея обича безкрайно!

Първите и професионални усилия са свързани с желанието и да помага на жертвите на насилие, невинните в затвора, ощетените от наказателната система и всички, които имат нужда от помощ, но не могат да си я позволят. Занимавала се е с всякакви правни случаи, но без такива, свързани с убийства. Непрестанно се впуска и в нови професионални предизвикателства.

Едва ли някой предполага колко съдържание се крие под короната на Валери и какво благородно сърце, колко сериозност има зад миловидната усмивка и и какъв боец е тя!

Нейната сбъдната мечта е да помага, макар, че не е много словоохотлива във връзка с благотворителните и мисии които е поела. Не смята, че с това трябва да се хвали.

Стартира своята мисия да помага с вид онлайн благотворителност, която вече дори и не споменава, по логиката на онази сентенция: "Прави добро, без да го разгласяваш".

В момента красавицата има и свое ново амплоа - водеща е на единственото предаване за киберсигурност в родния ефир “Кибер войни” по телевизия “България 24”!