Компетентност и висок професионализъм са визитната картичка на БРИЛЯНТИН

Интервю със Силвия Танева, собственик на бранда.

какви са най-новите тенденции в сватбените рокли?

Феноменалните дизайнери Pronovias не изневеряват на стила си да бъдат иновативни, креативни и неповторими в красотата, която творят. В предлаганите модели от Брилянтин за 2023г. отново ще присъстват  материите от ангелския фин копринен тюл, дантелата Chantly, която прави роклите  божествени, кралския сатен, креп, ефирния  шифон, коприната Micado и др. Величествено изглеждащи комбинации от няколко дантели, ръчно монтирани върху тюл като нежна каскада от  букети пресъздават невероятна флорална игра от  танцуващи мотиви. Деликатното присъствиe на пайети, перли и кристали Swarovski  ще допълват усещането за кралско величие в изключителния ден. Иновативната техника - дантела върху телесен цвят тюл е отново използвана , като целта е да се създаде чувството на флорален бял татус върху кожата.  Основните цветове са ,,off white”и ,,ivory”, както и телесния или ,,nude color”. Твърде авангардно е деликатната препратка, заимстваща елементи на  модата от миналото, вечното и непреходното към днешните  модни тенденции. Линиите  ще варират от класическата, непреходната принцеса за момичетата, които искат да блестят величествено в сватбения ден, през изисканата, елегантна и плавно преминаваща  в долната част А -линия до невероятно  сексапилната ,,русалка”. Голи рамене, красиво оформени деколтета като такива и с тюл, дантела и кристали, нежни дантелени ръкави и изящно оформени гърбове, са част от елементите на зашеметяващо красивите модели.

Как според Вас ще изглежда булката  този сватбен сезон 2023?

Всяка жена мечтае да се види облечена в булчинска рокля. Сватбата е онзи специален и запомнящ се момент в живота, когато всичко се върти около булката. Макар и да живеем в условия на глобална пандемия, когато забраните, ограниченията и мерките за безопасност съпътстват живота ни, то все пак,  нищо не бива да помрачава този ден и ТЯ трябва да се чувства, като истинска принцеса.

Хубаво би било да се съобрази сватбената визия както с индивидуалните предпочитания на булката, така и с  мястото, и разбира се сезона,  в  който ще се състои сватбата. Обичайно най-много сватби се правят през топлите месеци и тенденцията за сезон 2023 година  е повечето да бъдат на открито, предвид спокойствието и безопасността на присъстващите.  При непринудената сватбена церемония, без официалности, в тесен семеен кръг с приятели, то роклята също трябва да бъде съобразена с това. Подходящ е семплият модел в изчистена линия, както и една неангажираност относно дължината и цвета. При планиран църковен ритуал е неoбходимо да се избегнат много късите и разголени рокли, които не са подходящи за храма. Има прекрасни модели 2-в-1, с които за венчанието може да се съобразите с канона, а за веселата част от тържеството със секси, закачлива визия. При класическата сватба, било то морска, градинска, около басейн, или изцяло в ресторант, то избора ви може да бъде неограничен относно материи, линии - “А линия”, “Русалка” , или “Принцеса”.

В булчинската мода няма толкова голяма динамика, както в ежедневната. Най-важното е булката да е прекрасна в собствените си очи, а работата на  Брилянтин  е да предложи най- доброто!

Вашият любим стил в модата?


Нежна и романтична „принцеса“.

Каква е най-голямата грешка, която булката не трябва да прави в деня на сватбата?

Винаги съм била на мнение, че сватбата е един миг, за това най- важното е булката да се наслади на празника си, споделяйки емоцията с най- близките и  любими хора около нея.

Най- приятната и най-трудна част от работата ви?


Най- приятния момент от моята работа е удовлетворението от добре свършената работа, виждайки булката щастлива.  Несъмнено най- трудната част е подготовката на едно сватбено тържество, но с дългогодишния опит на  консултантите в  Брилянтин винаги се стремим  в уютна и предразполагаща обстановка, отговаряща на световно известните изисквания за един голям шоурум, бъдещата булка да се докосне до всичко, за което мечтае.

Вашите мечти свързани с бизнесa?

Сватбена агенция BRILIANTIN е създаденa през 2007 година. Спектърът на услуги е изключително богат и включва дейности свързани с консултация, цялостна организация и декорация на сватбени тържества, фирмени партита, кетъринг, бизнес вечери, бал, коктейли и детски партита.

Голяма част от клиентите на  Брилянтин са от вътрешността на страната, или такива от чужбина.

През 2014г. стартира най-новият проект на BRILIANTIN - Oфициално представителство за Източна България на булчински рокли San Patrick & White One  & Nicole By Pronovias.

От 2017 година BRILIANTIN разширява  кръга от услуги и предлага на своите клиенти  както официални рокли на Sherri Hill, така и шаферски рокли за малки и големи, бижута и брачни халки .

Основния стремеж на BRILIANTIN е удовлетворението от  добре свършената работа, а това се постига с перфектна организация, изключителна компетентност и висок професионализъм –качества,  които отдавна  са  във визитнта картичка на BRILIANTIN Това, което си пожелавам за напред  е да продължаваме, заедно с моя прекрасен екип, да сбъдваме мечтите на всички които се доверят на BRILIANTIN

 

 

Вижте повече за марката:

Web: www.briliantin-agency.com

Instagram: briliantin_

Facebook:  briliantinagency