Екипът на BRILIANTIN са подготвили много впечатляващи сватбени декорации, които ще бъдат актуални през следващата година.

От уникални цветови палитри до свежи нови идеи за вашето тържество, които ще ви представим!

Световните тенденции при съвременните сватбени празненства, включват както нови елементи, така и някои позабравени класики. Ако искате да подобрите изживяването на Вашите гости и да бъдете сигурни, че то няма да бъде забравено, може да обърнете специално внимание на тенденциите в сватбената декорация, които ще бъдат актуални през 2023г.

Екипът на  BRILIANTIN дава няколко идеи за актуалните тенденции за сезон 2023:

Добавете ярки цветове в сватбената декорация:

Една от най-ярките тенденции са смелите и уникални цветови палитри. Кажете сбогом на бялата рокля и пастелните нюанси. Все повече двойки избират дръзки и незабравими цветови комбинации, които отразяват техните индивидуалности.

Цветовете в най-голяма степен определят цялостната визия на сватбата. Цветните нюанси допринасят и за доброто настроение на гостите, както и на усещането, с което те ще запомнят вашия сватбен ден. Традиционните светли и неутрални цветове са хубави, но ярките комбинации са много по-запомнящи се.

Ако планирате сватба не се страхувайте да експериментирате с някои нестандартни цветови комбинации. И помнете, това е вашата сватба, така че всичко е позволено.

Използвайте флорални инсталации:

Друга тенденция, която наблюдаваме са именно флоралните инсталации, спускащи се от тавана, било то над дансинга или тип „лампиони“, поставени над всяка маса.

Окачените на тавана аранжировки от цветя и зеленина изглеждат като облаци, плуващи в пространството над главите на гостите. В зависимост от стила на сватбата, инсталациите могат да са направени от цветя и зеленина, или изцяло от зеленина в стил „greenery”. Това също ще ви помогне да направите вашата сватбена декорация още по-спираща дъха!

Предложете интересен Candy Bar, за коктейла:

Ако някои лакомства са ви любими, защо да не ги сервирате на сватбата? Дали са понички, бонбони, сладолед или нещо друго – можете не само да го сервирате, но и да го превърнете в акцент.

Можете да организирате атракция за гостите като количка за сладолед или сладък бар с разнообразни лакомства.

Сватбите не са просто  семейно тържество – те са преживяване и в идеалния случай такова, което е толкова приятно за гостите, колкото и  вкусно.

Цветя:

Минималистичния стил ще бъде на дневен ред през 2023 г. Двойките започваха да се уморят от препълнените маси.

Масите ще бъдат по-изчистени, със съвременна ретроспектива. Аранжировките, които са поставени на високи съдове, дават възможност за повече пространство на масата и ще достигнат своя връх през 2023 г.

Двойките  все по- често предпочитат флорални композиции, а не много по-малки аранжировки. Наличието на един голям цветен облак, или цветна арка дава по-добри възможности за снимки, отколкото нещо по-малко.

Наблюдава се и тенденция във видовете сватбени цветя, които двойките избират, когато става въпрос за декорация, а именно висококачествените изкуствени цветя. Това е страхотно, тъй като с BRILIANTIN ще могат да ви помогнат да извлечете максимума от сватбения си бюджет, като същевременно даваме своя принос да бъдем по-екологосъобразни.

За повече информацияwww.briliantin-agency.com