Всяка двойка, решила да поеме по пътя на семейния живот, иска да превърне своя сватбен ден в незабравима приказка, в сбъдната мечта, в специален празник на любовта.

И тук идва нашето място – да разкажем Вашата любов, да я облечем в красиви ритуали, да я изпеем…

Ние, Трио Сопрано,  ще бъдем с Вас от началото до края на сватбената вечер. Ще направим всички ритуали (от подписването до хвърлянето на букета и жартиера), съобразени изцяло с Вашите желания и предпочитания.

 Ще подготвим за Вас сватбен сценарий и ще координираме всички, които са част от сватбената организация.

Нашият изнесен ритуал е индивидуален и подготвен специално за Вас!

Вие ще ни разкажете Вашата любовна история, а ние ще я разкажем в художествен текст. Този ритуал е най-важното нещо в сватбения ден. Той е причината да празнувате и да поканите Вашите гости, заедно с Вас да споделят този толкова съкровен миг, а именно  казването на заветното „Да“!

Ще отправим всички Ваши най-лични поздрави към родители и кумове.

Ще проведем ритуалът с разрязване на тортата и винаги веселите хвърляния на букет и жартиер, а за финал ще организираме сватбените игри и ще вдигнем всички гости на дансинга.

 Специалната ни сватбена музикална програма

включва:

  • Първият сватбен танц - любимата Ви песен, изпълнена от Трио Сопрано
  • Танцът на булката и нейния баща
  • Песен-игра за кума и младоженеца
  • Най-популярната наздравица за Вас с всички Ваши гости
  • Музика и танци до зори

 

Можем да направим голяма програма и да празнуваме с Вас цялата вечер, а можем и да ви поздравим с един музикален комплимент, в рамките на 20-25 минути с песните, които Вие предпочитате. Те могат да бъдат отправени като специални поздрави към кумовете, родителите, ваши специални приятели и гости и/или Вашия сватбен танц.

 

Изборът е Ваш! Празнувайте със стил!