Април изгрява с нова витрина в София, която се осмелява да се противопостави на традиционното.

Steff Wedding, най-новата сватбена дестинация в града, не е за хора със слаби сърца. Бутикът се грижи за булката, която не се страхува да наруши правилата, която иска рокля за УАУ първо впечатление, която да отразява нейния бунтарски дух.
 Steff Wedding не е познатият ви сватбен бутик и в него няма да откриете типичните рокли. Вместо това, той ще ви представи една наистина впечатляваща селекция, вдъхновена от минимализъм, елегантност и доза бохо, винтидж и рустик стил. Повярвайте ни, всеки дизайн крещи „индивидуалност“! Тези рокли ще бъдат оценени от булките, които искат да се отличат, за които сватбеният ден е плавно олицетворение на тяхната уникална личност.
 Влезте в бутика и ще почувствате как енергията пулсира във въздуха. Винтидж мебели, богати цветове, смело разположение. Атмосферата е наелектризирана и заредена с вълнуваща непринуденост.
А роклите на щанда – всяка по-специална от предишната, всяка разширяваща кръгозора ви по своя си начин.
 Сигурни сме, че когато излезете от бутика с роклята си в ръка, ще се почувствате непобедима! Със своята колекция от необикновени рокли, Steff Wedding ви дава възможност да изразите истинското си „Аз“ и да организирате сватба, която променя представите за традиционното.