За Гранд моментите в живота!

Добре дошли в началото на една история, родена от Вашата любов.


Емблематичният Гранд Хотел София е перфектната локация за мечтания Ви сватбен ден, който да запечатате завинаги в спомените си.

Разположен в самото сърце на града хотелът излъчва изящество и класа, а разпознаваемият стил и неповторимата атмосфера създават магична сцена за едно наистина незабравимо и тържествено сватбено празненство. Трите бални салона на Гранд Хотел София се отличават с елегантен интериор и декорация и могат да приемат сватби до 150 гости през цялата година. През летните месеци Ви очакват и просторни тераси, които ще изпълнят специалния Ви ден с романтична атмосфера и  великолепни гледки към прекрасната Градска градина и величествения Народен театър.

Изисканите сватбени менюта на Гранд Хотел София носят креативния авторски почерк на главния готвач - шеф Таня Правчанова. Всяко от ястията е неповторима комбинация от вкусове и е гаранция за неустоимо кулинарно изживяване за Вас и Вашите гости.

Професионалният екип на Гранд Хотел София ще се погрижи за всеки детайл на Вашия незабравим празник и ще превърне Вашата мечтана сватба в реалност.

Гранд Хотел София за Вашите Гранд моменти в живота!