В новия брой на списание СВАТБА дизайнерът Моника Господинова споделя как изработва своите тоалети. „Марката MGrieL fashion създава уникати и всеки тоалет разказва историята на собственика си.

Разказва и за вдъхновението ни, за усещането, за тенденциите, усета за линия, за симетрия (или липсата и)... Материите добавят своят тон, който е част от сложната композиция и не може да бъде произволен. Багрилата често се включват посредством четки за рисуване или техники за ръчно рисуване. Така тоалетите стават различни, неповторими и изживени.

Концепцията ни за мода преживява различни метаморфози, но същината и се запазва - дрехата или аксесоара не са временни, те са съкровището, което остава в годините. Това е и причината всеки тоалет, аксесоар, бижу, да се изработват по поръчка. Ние сме единствената компания в България, която предлага реалистични визуализации, по които предварително с клиентите си може да нанесем желаните корекции. Така рискът от грешки намалява, а клиентът може да разбере какво точно да очаква. А с талон от зимния брой на списание СВАТБА предоставяме 40% отстъпка с ваучер за еднократно ползване!”

 

www.mgriel.com