В навечерието на коледните празници с бляскав Концерт-спектакъл, озаглавен „ПРЕКРАСНА ВЕЧЕР", новия дует на България Галя Георгиева и Наско Лазаров, посрещнаха много приятели и гости, почитатели на съвременната българска музика, в препълнената зала на емблематичното кино „Люмиер“ в София.

Концертът бе посветен на обществено-важна кауза в подкрепа на жени с репродуктивни проблеми, а със събраните средства ще се помогне за инвитро процедурата на една двойка, която отдавна чака момента да станат родители. Галя Георгиева и Атанас Лазаров представиха песни от новия си албум, които са по музика на Асен Драгнев и Пейо Пеев, и текстове на Иван Тенев, Добромир Радев, Добромир Банев, Калоян Христов.

Концертът, подкрепен от Министерството на културата, завърши много емоционално, като на финала излязоха талантливите малки певци от вокална група "Палави ноти", които създадоха вълшебното коледно настроение.

Водещ на събитието беше гласът на БГ Радио - Атанас Стоянов. 

Партньори са Столична община, Сдружение „Независими автори, музиканти и продуценти“, Агенция „Сребърен ключ“, Агенция за публични комуникации ПроФайл, Фондация „Мечта за дете“, Сдружение „Тишина“, Информационен портал „My Family“.