Вашата сватбена приказка може да бъде превърната в реалност на едно магично място, близо до природата и още по-близо до сърцето, емоциите и чувствата.

Между полите на Стара Планина и Средна гора, обградено от гроздови масиви, старинно шато се подава върху зелена могила, а зад голямата си дървена врата е скрило щастливите спомени на своите посетители.

Шато Копса е семейна бутикова винарна, създадена с много стил от семейство Минкови, които се грижат да поемат целия процес по създаването на качествено българско вино - от лозята до бутилката.

Представете си сватба като в приказките - със средновековен замък, безкрайни лозя, огрени от слънцето, и файтон, който бавно минава под зелената им арка. Ако търсите нетрадиционен и романтичен сценарий за своя специален ден, Шато Копса е идеалната дестинация, която предлага спокойна и елегантна атмосфера на магично място, към което можете да добавите и личния си почерк.

Шато Копса завладява със своя старинен, но и много изискан интериор, който дава усещане за уют и топлина. Комбинация от тухли и масивни дървени греди, флорентински плюш, постели от египетски памук и мрамор от Зимбабве, са само част от интериорните решения в него. Разполага с 4 бутикови стаи и 1 апартамент де лукс, а всяко помещение има собствен стил и носи име на сорт грозде от петте, които Винарска Изба Копса отглежда – Мерло, Мискет, Мускат, Шардоне и Каберне Совиньон.

В непосредствена близост до шатото се намира Мезон Копса, който пък е в крак с най-новите интериорни тенденции. Той е в различен стил и съчетава модни цветове и разчупеност. Предлага 23 помещения, отново с индивидуални решения като стил и цвят. Високите тавани и отворените бани на стаите дават пространство, което предразполага да се отпуснеш и да празнуваш.

Мезон и Шато Копса разполагат с два ресторанта.

Просторен и в същото време уютен, раесторант Ла Кав в Шатото разполага с 60 места в изискана обстановка. Менюто е с концепция за космополитност и едновременно с това за семпло приготвяне на храната, в което се пресичат различни култури чрез своите специфични вкусове.

Ресторант Зеланос в Мезон Копса предлага до 80 места и външна част, в която могат да бъдат настанени допълнително гости. Артистичната атмосфера, която създава ресторантът, докосват едновременно и сърцето и небцето ви. Менюто е отражение на глобалния тренд за по-леко и модерно хранене.

Подходящо за по-големи сватби е пространството около басейна на замъка, на крачка разстояние от лозовите масиви, с красивото съчетание между зеленина, планина и аромат на рози. Шато Копса разполага със собствена шатра и оборудване за сватба, като капацитетът за настаняване е 180 човека. Декорът може да бъде по желание на клиента – изискани покривки, свещници и много цветя. Гостите ще се насладят на свобода, красива природа и щастливи моменти.

Екипът от професионалисти на Мезон и Шато Копса, ще бъде до вас във всяко организационно решение с необходимите персонализирани предложения и ще ви помогне да осъществите мечтания си сватбен ден.