Да избере Роклята е целта на всяка булка. Тя трябва да бъде изящна, приказна, неповторима... Тя трябва да бъде феерична и удобна. Тя е само една - Булчинската рокля. Днешната ни история е за една от най- предпочитаните марки булчински рокли Sincerity, част от групата на американския моден бранд Justin Alexander!

Искреността е добродетелта на този, който общува и действа в съответствие със своите чувства, убеждения, мисли и желания. Искреността е морално качество с голяма стойност. Тя се основава на уважение и придържане към истината като съществена ценност в отношенията ни с другите и дори със самите нас. Най-искрените думи, които изричаме са пред олтара - заветното "ДА". Влюбени, щастливи и с огромни планове за бъдещето са чувствата, които ни изпълват в сватбения ни ден. Разбира се най-важна е булката, а тя се чувства най-красива, когато е облечена с мечтаната булчинска рокля.
ИСКРЕНОСТ е името на колекция Sincerity Bridal пролет/лято 2022 на Justin Alexander. Тя е очарователно отражение на смяната на сезоните. Изчистените материи се съчетават със съвременни дантели. Вдъхновените от пролетта щампи балансират приказните силуети и стилове, обгръщайки нежно фигурата на всяка булка. Хипнотизиращи ниски гърбове, блестящи тонални мъниста и изтънчени, прозрачни корсети с фини женствени детайли, с които всяка рокля оживява. Пищни привличащи погледа шлейфове, стилни ръкави и флиртуващи поли, които завладяват сърцата, като същевременно са наистина незабравими.
Най-искрената и уникална булчинска рокля ще откриете в шоурума на Alfa Brides - ексклузивен представител на Justin Alexander.  Кажете "ДА" в роклята, която говори вместо вас!