Всеки ваш празник може да се превърне в незабравимо, приказно красиво събитие. Доверете се и си направете професионална консултация с организатор на събития с богат опит.

Emotion Wedding предлага не просто услуга, а индивидуални решения в организацията и декорацията на вашето тържество. Те са креативен екип със съвременни идеи, но ценящи светото тайнство на брака. Ще  ви посъветват за детайлите, които са запомнящият акцент от празника. Заедно ще изберете уникална тема за сватбата, отговаряща на вашите личности. Ще поемат цялата организация на вашата сватба, а вие ще успеете да се насладите на собствената си приказка и празник.

Emotion Wedding споделят:

Сватбата е ваша!

Кой е казал, че задължително булката е в бяло, а че трябва да спазите всички ритуали или че всички гости трябва да са официално облечени? Сватбата си е ваша! Вие решавате, каква да бъде тя, а вашият персонален, сватбен агент ще осъществи вашите фантазии. През годините сме организирали сватби на младоженци с различни националности и знаете ли всички традиции са различни и няма нищо страшно да разчупите рамката от стереотипи и вашата сватба да си е ваша! Мечтайте смело и цветно, като дори мястото на събитието или някой ваш си ритуал са достатъчни, за да направят тържеството ви различно. Обсъдете заедно с вашия организатор идеите си и той ще ви предложи реализацията им и ще допълни от призмата на богатия си опит.

" Майката на булката - буря от емоции"

Всички сме гледали филма "Бащата на булката" и сме се смеели със сълзи на комичните сцени, в които изпада. При нас тази главна роля е отредена на майката на булката. Тя е човекът, който най-силно иска сватбата да е вълшебна, уникална и перфектна. Булката се омъжва за любимия си и в щастието си може да пропусне детайли по организацията, но майката - не. Тя държи да е в течение на цялата организация и е нашата будна съвест. Разказваме ви го с цялото си уважение, разбиране и възхищение към тези отдадени майки на булки. Те познават най-добре дъщерите си и знаят, какво ще им хареса, какво ще ги зарадва и какво ще ги впечатли. С тяхна помощ успяваме да измислим и някоя забавна изненада за младоженците, която да им остави траен спомен от най-красивия ден в живота им. Благодарим ви прекрасни майки, че ни се доверявате, че ни съдействате и че ни давате правилните съвети за вашите деца. С вашата безценна подкрепа организираме най-приказните и емоционални сватбени тържества!