Steff Wedding и Mia Chael лансираха обща сватбена колекция Tender is the Touch. Двата бранда се обединяват, вдъхновени от индивидуалността на всяка жена и стремежа й да изрази чрез визията си себе си и любовта си.

Колекцията е ексклузивна за Steff Wedding и е създадена, за да отговори на високите изисквания на бранда за високо качество и нестандартни дизайни в бохо, винтидж и рустик стил.

Роклите бяха представени за първи път в София на 2 юни, където Steff Wedding откри Pop-up магазин от 3 юни до 6 юни, позициониран в In&Out the Concept Store, ул. Ивайло 1.

В новата колекция на Steff Wedding & Mia Chael - Tender is the Touch няма нищо задължително. Тя е създадена така, че да освободи бъдещите булки от мисълта каква трябва да бъде сватбата им и да им даде свободата да я направят такава, каквато ще отговори на техните разбирания. Започвайки от визията, двата бранда си поставят за цел да създадат смели и различни дизайни, с изчистени, но категорични линии, с фокус върху бохо, рустик и винтидж стиловете.

Колекцията, създадена за Steff Wedding от младата българска дизайнерка Михаела Стоянова, се състои от 5 сватбени рокли и един сватбен костюм, вдъхновени от докосването и искрената истинска любов на двама души. Основните материали на колекцията са висококачествени сатен и шифон, за да подчертаят усещането за феерия, освободеност и лекота на движението. Именно комфортът е в основата на всеки дизайн от Tender is the Touch.

След датата на представяне в София мделите ще бъдат налични във физическия бутик на бранда в гр. Враца, ул. Димитраки Хаджитошев 5. Вече могат да бъдат разгледани и на официалната страница www.steffwedding.com.

Създателката на Steff Wedding, Симона Климентова споделя:

“Искам да предложа на клиентите си селекция от сватбени рокли, които не се подчиняват на ограниченията и могат да помогнат на всяка булка да открие себе си в тях и така да подчертае индивидуалността си”. В същото време от бранда не правят компромис с качеството и се стремят да предоставят на клиентите си избор на стилни дизайни на световно ниво, но на достъпни за българския пазар цени. Използваните материали са с високо качество, внимателно селектирани от двата бранда, за да отговарят на всички изисквания за висок стил продукти.

Михаела Стоянова, създателката на Mia Chael обяснява въхновението си:

“Докосване. Може би една от най-нежните и въздействащи думички, когато става въпрос за любов, материя за булченска рокля и цялостно усещане“

Tender is the Touch допълва в идеален синхрон бутиковата селекция от сватбени рокли в Steff Wedding, бранд, който от самото си начало иска да предложи на булките различен и отличаващ ги стил, носещ усещането за лекота, фееричност и истинска доза щастие.

Официални канали на Steff Wedding:

Уебсайт: www.steffwedding.com  | Facebook: www.facebook.com/Steff. Wedding  Instagram: @Steff.Wedding