MGrieL fashion е марка за изработка на тоалети, аксесоари уникати и парфюми. Всеки продукт е създаден, за да разкрие същността на клиента и да подчертае неговото присъствие.
От една година на пазара се продава и първата серия БИО парфюми, които марката създаде.

Те се предлагат в магазини партньори в цялата страна и намират своите почитатели сред всички възрасти.
Повече разказва дизайнерът на марката Моника Господинова”

“Основната цел на марката от момента на своето създаване е да изгради цялостен продукт, който да задоволи всички потребности на българската модна икона. Лично аз вярвам, че всеки заслужава да почувства себе си специално, без това да е непременно натрапчиво. Деликатната изчистена визия, добър парфюм, артистична и вдъхновяваща среда… - това е начинът, по който можем да разгърнем истински себе си в пълният си потенциал.
Марката създаде 4 базови аромата вдъхновени от четирите стихии, с което дава възможност всеки от нас да засили личният си потенциал.
Щастлива съм от новите попълнения към бизнесът ни, които естествено следват световните тенденции за развитие на един бранд. Вярвам, марката MGrieL fashion с времето ще се превърне в еталон за автентичност, чрез акцента на винаги запомняща се визия.
Зад всеки проект стои моето отношение и труд, а човека е личното ми вдъхновение!”

Освен на мода, брандът залага и на ново начинание в колаборация с експерти флористи, ресторантьори, дизайнери и занаятчии. Какво ще бъде то?