Никола и Десислава Карадамянов са творческият  тандем, който стои зад на Модна Къща БАНДЕРОЛ град Карлово. След 18 години от създаването на първото модно ателие,те имат зад гърба си множество ревюта и изяви, фотосесии и БЛАГОТВОРИТЕЛНИ кампании

 

Какво ви накара да започнете да творите булчинска мода?

Винаги сме се старали да разширяваме  кръгозора си, чрез разнообразяване на творческия процес, а какво по-вдъхновяващо изживяване от булчинската мода!

Какво ви вдъхнови при създаването на новата ви колекция?

 Човек се ражда с вдъхновението. Това е дар. Може да се инспирираме от най- дребното  нещо, от сезоните, природата, от всичко, което ни заобикаля и да претворим енергията му в дрехата. Това е един изключителен творчески процес, който само един истински творец може да почувства .

Какви са най-новите тенденции в сватбените рокли?

В навечерието на  новото десетилетие, тенденциите в сватбените колекции са смели и креативни! Ярки цветове като синьо, мента, жълто, розово, както и млечно-пудрените нюанси намират място в булчинската мода. Стиловете като минимализъм, също ще властват за любителите на изтънчената и семпла визия. Освен традиционната дантела, пера, перли, кристали и мъниста, долната част на роклята прелива от цветове, тюлове и фатина. Добавки под формата на панделка в ярък, контрастен цвят в областта на талията или гърба, също е тенденция за булката на новото десетилетие. Най-ексцентричните могат да облекат гащеризон или ефектен костюм от две или три части, с който смело да заявят своята индивидуалност.

Как ще изглежда булката на 2021?

Булката на 2021г. ще бъде решителна, смела и различна от гледна точка на всичко случващо се в световен мащаб. Тя е по-прецизна в своите решения, здраво стъпила на земята, знаеща какво иска.

Вашият любим стил в модата?

Различен, разпознаваем - стилът ,,БАНДЕРОЛ,, който повече от 15 години се опитваме да налагаме, но не и да натрапваме. Именно за това нашите клиенти успешно ни се доверяват, избирайки най-подходящия модел, подчертаващ тяхната същност и индивидуалност.

Най- приятната и на-трудна част от работата ви?

Работата ни е колкото приятна, толкова  и отговорна, защото ние работим със сърцето си и влагаме цялата си любов в изработването на една дреха. Може би малко по- трудна и специфична е индивидуалната работа с всеки клиент - било то мъж или жена, възложил ни лична поръчка за своя празничен повод.

Каква е най-голямата грешка, която булката не трябва да прави в деня на сватбата?

На първо място бъдещата булка трябва да е спокойна и да не е напрегната в този специален за нея ден, за да може някои дребни пречки в процеса на сватбеното тържество да не окажат влияние  върху емоционалното и състояние. Все пак това е нейният  ден, в който всичко  трябва да е на ново, без излишни странични фактори

Каква рокля мечтаете да сътворите?

Едно от най-впечатляващите, грандиозни, екстравагантни и благотворителни събития в модния свят е Met Gala, традиционно провеждащо се в Ню Йорк. За нас ще бъде истинска чест и предизвикателство някоя световноизвестна знаменитост да се появи с рокля на BANDEROL на червения килим!

 

Модна Къща Бандерол Гр.Карлово, ул.,, Ивайло,,12 , ул.,,Ген.Йосиф Гурко,,10

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.,

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

http://banderol.bg

Facebook: @banderolbg

Instagram: banderol

0895674436, 0898384303