Ефектни прически в актуалните тенденции, атрактивни цветове на косите и авангарден стил показаха професионалистите от Revlon Professional по време на първата официална презентация на марката у нас.

 

 


Световният бранд представи своя нов имидж в България в лицето на Интеркозметика - на сцената на Модерен театър, София на 24 април. Специален гост на събитието бе Синан Сабич - трикратен победител в конкурса Style Masters, Словения и международен посланик на бранда. Заедно с българския талантлив екип той подготви 11 модела и получи аплодисментите на публиката. Близо 200 души – фризьори и партньори на Интеркозметика, уважиха събитието и се насладиха на спектакъла.

Гостите се запознаха с историята на бранда, развитието му през годините и последните иновации, които предлага. Презентацията бе водена от генералния мениджър на Интеркозметика Росица Колева. Присъстващите имаха възможност да видят предложенията за професионално боядисване Revlonissimo и Young Color Excel, разнообразните варианти за стилизация от серията Style Masters и продуктите грижа за косата Equave, които влизат в богатото портфолио на бранда. Презентацията продължи с демонстрация на прически от трите последни колекции на Revlon Professional – Wild, Privee и Yes, I do.

Началото на дефилето бе поставено с Wild - визии, олицетворяващи дивата, непокорна и предизвикателна същност на жените. Тази концепция бе трансформирана в прическите с атрактивни къдрици, ефектни плитки и игра на цветовете, които превърнаха моделите в истински кралици на пустинята. От света на съвременните амазонки гостите се пренесоха в една съвършено различна атмосфера с модернистичния стил на Privee. Колекцията е своеобразен празник на уверената космополитна и съблазнителна жена. Изпълнени с много сексапил и чувственост, визиите от нея дават на дамите съблазнително излъчване, като ги поставят в светлините на прожектора. Наситените възпламеняващо медни и огнено червени тонове в косите на моделите привлякоха вниманието на публиката, а вибрантните руси цветове ги превърнаха в неустоими изкусителки. Гостите се запознаха и със специална техника за боядисване – флеш, която постига забележим контраст в косите.

Най-новата колекция на бранда Yes, I do показа тенденциите в косите за Пролет/Лято 2014 г. Нейната стилистиката е вдъхновена от сватбения ден и пресъздава едно истинско пътешествие към женствеността. Синан Сабич представи пред публиката два модела от колекцията - с деликатни руси цветовете, чиито нюанси преливат един в друг, като позволяват на светлината да играе в косите и им придава изключителен блясък. Първата визия показа ефектна прическа, изцяло изградена от плитки, която подчертава лицето и му придава нежно излъчване, а втората заложи на изчистен стил с кокетно прибрана отзад коса.

За финал на вечерта Синан Сабич бе подготвил две визии - екстравагантен стайлинг, включващ интересна техника на шиене и една от най-ефектните прически, с които той участва в международния конкурс Style Masters и получава признанието на журито. Артистичната визия на моделите представи авангардната страна на коафьорската професия. С тях словенският стилист даде израз на въображението и професионалните си умения. За да се постигне съчетанието от различни форми, прави линии и перфектна стилизация на косата, първата прическа бе довършена на сцената с метода „шиене на коса“. Кулминацията на шоуто бе с последния модел, при който косата бе оформена с помощта на удивителна конструкция, която я повдига в красива спираловидна форма и я превръща в произведение на изкуството. „Очаквам с нетърпение следващия конкурс Style Masters през 2015 година, защото съм сигурен, че в него ще се включат и много талантливи български фризьори. С помощта на Revlon Professional те вече имат възможност да развият допълнително уменията си и да открият нови хоризонти в професионалното си развитие.“, сподели Синан Сабич и пожела успех на българските си колеги.

Събитието представи Интеркозметика като новия официален дистрибутор на Revlon Professional в България. С него фирмата добави още един бранд в своето портфолио, наред с марки като CND, abalico, Orofluido, UniqOne и American Crew.