Mille Bridal облича всяка своя булка в изящество, висококачествени материи, прецизна изработка и внимателен подбор на портфолиото. За дръзка и ексцентрична визия в нежни нюанси или класическата ефирност - Mille Bridal има израз за отличителния булчински характер.

 

Как започнахте своята дейност в булчинската мода?

Първото ни гмуркане в сватбената сфера започна със създаването на Mille Flowers преди повече от 12 години. Срещахме дами с различни индивидуалности, давахме живот на сватбените им приказки чрез запомнящи се флорални декорации и трупахме ценен опит, но през цялото това време я имаше жаждата за нещо повече. Така преди почти 4 години с много любов и страст създадохме Mille Bridal. Един малък оазис, с приказни рокли и много въображение, където булките да се потопят в истинска наслада за сетивата. 

Как избрахте брандовете с които работите?

Избрахме брандове, които въплъщават философията ни за мечтаната сватбена рокля и зарядът, който тя трябва да носи. Спряхме се на марки, които да вълнуват булката, но и в които дълбоко вярваме.

 

Какви са най-новите тенденции в сватбените рокли?

Никога досега не е имало така голямо разнообразие на нюанси, материи и елементи в булчинските рокли със смели сексапилни деколтета и гърбове. Булките избират и сред много приказност, изящност и фееричност на минималистичните модели. Преплитат се разнообразни стилове и силуети, има щедра игра на въображението и дързост. Индивидуалността на булката е на почит. Тя е царицата. Не се робува на правила и норми. Водещо е вътрешното усещане.

Как ще изглежда булката на 2021?

След тази толкова емоционална и драматична 2020 година малко или много ще настъпят промени в сватбената организация. Булките на 2021 ще бъдат по-организирани, по-уверени в себе си, защото ще взимат повече решения отрано. Няма да оставят много на риска на последния момент. Ще търсят мечтаната рокля, която да разкрива богатите пластове на тяхната индивидуалност, модела с който да се отличават.

 

Вашият любим стил в модата?

Когато бях на 12, попаднах в плен на Отнесени от Вихъра на Маргарет Мичъл. Въображението ми бе погълнато от магията на балните рокли, на тяхната ефирност и приказност, на шумоленето на богатите многопластови поли... Дързостта и силният характер, които се допълват и сякаш светят по-ярко със смайващата рокля на притежателката им… 

 

Най-приятната и най-трудна част от работата ви?

Работата с хора, особено в такъв специален момент е огромно предизвикателство. Изправени сме пред мечти за осъществяване, очаквания, емоции и немалко стрес. На финала, когато всички са доволни, щастливи, влюбени и просълзени и удоволствието и удовлетворението ни изпълни, знаем, че си е заслужавало. Това ни зарежда да не спираме да сбъдваме и да търсим най-доброто за своите клиенти. 

Каква е най-голямата грешка, която булката не трябва да прави в деня на сватбата?

В деня на сватбата булката е главно действащо лице. Когато тя е усмихната, щастлива и сияе, всички около нея греят. Затова е и толкова важно в големия ден да се запази спокойствие, винаги има дребни предизвикателства, без тях не може. Сватбата е денят, в който двама души стават семейство и споделят този толкова специален момент със своите най-близки хора. Неповторим ден. Ако трябва булката да наблегне на нещо, това определено е цялостното изживяване и насладата от него.

Вашите мечти свързани с бизнеса?

Мечтая да продължаваме да сбъдваме мечти в Mille Bridal и да създаваме незабравими спомени у клиентките си, с модели с още по-голям размах, с повече приказност и ярка характерност.

 

www.millebridal.com   Facebook: MilleBridal&MilleFlowers