Казвам се Поля Кинова и съм дизайнер на модна къща PALOMA FASHION, марката за която създавам повече от 15г. прекрасни сватбени и официални тоалети.

Какво ви накара да започнете да творите булчинска мода?

Обичам красивите неща и съм естет, какво по-хубаво от това да пресъздавам красотата върху роклите, които творя.

Какво ви вдъхнови при създаването на новата ви колекция?

Новата ми колекция е подвластна на новото начало, любовта, предизвикателството и дързостта.

Какви са най-новите тенденции в сватбените рокли?

Елегантност с модерен привкус, романтични обеми на полите, впечатляващи декорации.Съчетания на цветове и малки детайли.Разбира се всеки сезон има своята магия, винаги има нещо различно и голяма доза предизвикателство.

Как ще изглежда булката на 2021?

Вярвам, че булката на 2021 ще бъде още по различна от всякога!

Вашият любим стил в модата?

Моят любим стил, това е елегантния стил. Не случайно казват, че той е изкуство. Без нищо излишно, с ясен и точен почерк. Съчетание на добър вкус за мода и въображение.

Най- приятната и най-трудна част от работата ви?

Най-приятна ми е работата с позитивни и усмихнати клиенти. Когато видя в очите им доверието и благодарността всички трудности остават на заден план.

Каква е най-голямата грешка, която булката не трябва да прави в деня на сватбата?

Може би грешката да изпадне в паника и притеснение от това дали всичко ще бъде наред.Организацията по едно сватбено тържество в повечето случаи е доста дълъг и сложен процес. Моят съвет към всички булки е да се доверят на хора, които имат опит и се занимават с организиране на сватбени тържества. По този начин в деня на сватбата те ще могат изцяло да се насладят на своя важен миг и да изживеят незабравими моменти!

Каква рокля мечтаете да сътворите?

В началото на тази година имах възможността да изпълня една моя мечта, като създадох финалната рокля за моето самостоятелно ревю! Прима балерината Марта Петкова - лице на колекция ОДИЛИЯ, със своята грациозност прикова вниманието на всички с роклята-картина, която оживя пред очите на моите гости. Това бе една от сбъднатите ми мечти, блян да създам нещо различно и невиждано!

 

Вижте повече за марката:

www.paloma-fashion.com|    Instagram: paloma_fashion_official      | Facebook: PALOMA FASHION