Марката „Маниак” е с наложено име за качество в мъжкото официално облекло. Създадена през 1996г. Фирмата е специализирана в производството на мъжка конфекция и вратовръзки. Производствената база с високо технологично оборудване е разположена на 1.500 кв.м. Брандът има фирмен магазин в град Асеновград и представители в цяла България.


„Маниак” изработват над  30 модела костюми, подходящи за абитуриенти, младоженци и официално облекло и са наложено име в мъжката мода, доказателство за което са редовните клиенти на фирмата и множеството спечелени награди.
През последните години дефинициите за мъжко бизнес облекло все повече се разширяват, строгите правила се разчупват, тъй като работата често е свързана със социалния живот на мъжете. Именно поради това напълно логично работното облекло -костюмът еволюира в перфектния вариант за вечерен сет, който да е толкова разчупен, че дори и жените да завидят на кройката, цвета или щампата, която е по него. Единственото изискване, което обаче не се е променило до сега във времето е, че мъжът трябва да изглежда стилно и елегантно винаги и навсякъде.
За това и всяка година се разработват нови колекции, като фирмата  се стреми да показва на българския пазар новостите от световната мода.
Няма нищо по-представително от мъж, облечен в костюм, който сякаш е излят по него и обратно. „Маниак” ООД е една от малкото фирми, която разработва модели по поръчка и размер на клиента със специални допълнения и елементи, с които ще изглеждате модерни и стилни.