На 12 юли градът на булките Асеновград празнуваше. Поводите бяха два – 15 годишнината на модна къща “Роси-87” и 50-годишнината на нейния съсобственик и съуправител - Сашо Радичев.

Фирма Роси 87 е създадена през 1998 година като за тези 15 години тя развива мрежа от магазини из цялата страна. Във всеки един от тях дамите могат да намерят своя мечтан модел за сватба или абитуриентски бал. Материите, които Роси87 използва са висококачествени, внос от Дубай, Турция и Гърция. Разнообразието им позволява да бъдат съчетани следвайки най-новите модни тенденции в България и Европа. В стила на фирмата се преплитат изтънченост, елегантност и висококачествена изработка, които биха задоволили желанията и на най-претенциозната булка. „Ние знаем, че това е най-важният ден във вашия живот и затова заедно работим той да бъде съвършен” е мотото на фирмата. Затова клиенти не са само от България, а и от цяла Европа, дори отвъд океана. Собствениците на фирмата Сашо и Снежана Радичеви благодариха от сърце на целия екип на Роси-87, който прави всичко това да бъде възможно. Това са хората, които бяха с тях през тези 15 години и които се надяват да бъдат и следващите 15.
На тържеството специални гости бяха Росица Пейчева, пременена с бутикова бяла рокля с дантела от фирмата, създадена и ушита специално за нея, Илия Ангелов, Николай Славеев и фолк певицата Галена. Изненадите следваха една след друга, а вълнението на стихваше и за миг.