Вдъхновени от Лунното сияние, Модна Къща БАНДЕРОЛ създава една непредсказуема колекция от бутикови дамски рокли и мъжки костюми, които грабват със своя неповторим стил и елегантност. Моделите са с оригинален дизайн, безкомпромисно качество и внимание към детайла.


   Роклите са изработени от специална селекция луксозни материи - американски и руски сатен, пищни дизайнерски дантели, обсипани с мъниста и 3-D елементи, естествени пера от марабу. Кройките и цветовата гама в колекция ,,MOON LIGHT,,  са подбрани да задоволят и най-претенциозните дами и господа, които искат да бъдат забелязани навсякъде със своя оригинален стил.
    Мъжките костюми са с подчертан ,,slim fit,, силует. Изработени са от дизайнерски, висококачествени платове, изключително внимание е обърнато на удобството при носене, заради своята елегантност и естествените материи, от които са произведени. За една харизматична визия, дизайнерите на BANDEROL, използват множество аксесоари, допълващи целия стайлинг, като един естествен завършек за неподправен стил и усещане за  лукс и комфорт.