Дизайнерката Ирена Велковска представи своите най-нови авторски предложения официална и булчинска мода. Презентацията на модна къща Estrella Couture включваше избрани официални рокли от колекция Royal Orchid и сватбени рокли от колекция White Blossom.

Лице на модната презентация беше д-р Полина Паньова, носителка на титлите  „Мисис България Трансконтинентал 2018“ и „Мисис Свят Трансконтинентал 2019“. Водещ на събитието беше проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода.
На събитието бяха представени четири булченски рокли. Материите включват копринен тюл, френска дантела ръчно бродирана със сърма и седеф, кристали и перли, микадо с 3D нежни цветя и тюл, също обсипан с перли. Дизайнерските булчински рокли съчетават традиционно и модерно, а колекцията е уникална симбиоза от колоритни и разнообразни стилове, тенденции и послания.
Ирена Велковска създава модната къща Estrella Couture през 2019-та година с цел да представи своя авторски творчески поглед към модата, съчетан с натрупания 25-годишен опит в работата със световни брандове. В модната къща пренесох ексклузивния достъп до платове, произвеждани от световноизвестни наложили се компании. Затова голяма част от материите, с които работим, могат да бъдат намерени само в колекциите на Estrella Couture.“ Въпреки, че е дипломиран юрист, Ирена Велковска рано се посвещава на детската си мечта да се занимава с мода. За нейния дизайнерски почерк са характерни носимите рокли с елегантен и изчистен силует, комфортни и леки материи и кройки. Ирена Велковска и нейният екип обръщат специално внимание на конструкцията на всяка дреха и си служат с най-модерна професионална техника, която позволява тялото да бъде облечено предварително като 4D и 5D  изображение.
Дизайнерката  представи своя колекция на престижната сцена по време на годишните награди на Академията за мода „Златна игла 2020“. Ирена Велковска подготвя специална линия облекла за предстоящи сценични изяви на певицата Кристина Димитрова, която й се доверява за своята визия.

Фото: © Хайлайф/ Алма комуникация