На 20 февруари 2020г. в София хотел Балкан дизайнерът на модния бранд Paloma Fashion Поля Кинова представи своята нова колекция от сватбени и официални тоалети „ОДИЛИЯ“, с което отбеляза и 15 години творческа дейност.


“Малките неща са безкрайни по своята значимост. Красивите моменти от живота са най-ценни, правят го стойностен и осмислят новия ден!“, споделя дизайнерката.
Лице на колекцията „ОДИЛИЯ” е Марта Петкова - прима  балерината на Националната опера и балет. Тя даде началото на  модното събитие, танцувайки с финес под звуците на вечния Чайковски, превъплътена в Одилия. Въздействащия танц на примата  беше специален комплимент към всички гости, които присъстваха на събитието. Именно тази грациозност и изящност определят и новата колекция на Поля Кинова.
С магнетизъм и харизма дългогодишното рекламно лице на марката Гери Дончева откри дефилето, като взриви залата с аплодисменти.
Специално участие в модния спектакъл имаше и Петя Велкова - топ модел и управляващ партньор в Goto Jewellery and Diamonds, която дефилира на сцената с една от емблематичните рокли от новата колекция  на талантливата дизайнерка, за да закрие представянето на официалната линия тоалети. Роклята е ярък израз за силата на жената през погледа на ято птици, които за да полетят, разперват своите криле и безгранично покоряват нови върхове.
Тоалетите в „Одилия“ са разделени в две теми, като първата включва официални рокли, а втората – сватбени. Моделите се отличават с елегантна линия на силуета, прецизни кройки и оригинални идеи. Съчетание на дълбоки деколтета и изразителни перфектно подчертаващи линията бюстиета са в основата на всеки един тоалет. От колекцията струят романтика, шик, дантелени мечти, пера, тюл, бохо елементи и нетипични цветове. Силуетите, които дефинират новата колекция са много разнообразни, богато орнаментирани материи, ефектни декорации, магнетични съчетания на цветове, безупречна ръчна изработка и съвременен стил.
Финалната сватбена рокля е по-различна от всякога - истинско произведение на изкуството! Прима балерината Марта Петкова приковава вниманието на всички гости с рокля-шедьовър, рисувана от гост художника Силвана Пападами. Различна във всеки един детайл, ръчно рисуваната коприна оживя пред публиката. Създадена специално за събитието, роклята – картина пресъздава любовта и красотата на живота. На фона на изгряващото слънце с раждането си от пепелта феникса е птицата, която символизира вечното възраждане, неугасващата страст към новото начало, предизвикателството и дързостта. Любовният танц между двете птици подсказва за нуждата от близост и огън в сърцата на хората. Фениксът – тази мистична птица, която символизира края и новото начало. Тази магическа птица, сияйна и блестяща, толкова вдъхновяваща и възраждаща! Дизайнер Поля Кинова призовава :“Започнете нещо ново, бъдете дръзки, изпълнете мечтите си, надхвърлете ги и бъдете смели...“.

Официален фотограф: Цветелина Делийска