Новият сватбен сезон може официално да започне! Дизайнерите на Gabbiano категорично заявиха себе си за 2020 година с новата колекция на марката – Jozi.


Силно вдъхновена от изискаността на кралските булки, тя намира израз сред луксозни материи, богати апликации и дантелено изящество. Представена у нас в ателието на Mille Bridal, серията ще накара младоженките да засияят с най-ярките тенденции на предстоящия сватбен сезон. Колекцията носи разнообразие от силуети. Откриваме класическата А-линия, влюбения в извивките силует русалка, както и хармоничната им комбинация – модел русалка под пласт ефирен тюл, съчетание, което подчертава фигурата на притежателката си по два неустоими начина едновременно. Завладяващите детайли от дантела, пера, перли и буфан ръкави обещават да пренесат в приказките всяка булка, доверила се на марката за своя специален ден. С перфектно прилягащи по извивките меки и ефирни платове, Gabbiano са както винаги верни на комбинацията естетика и комфорт.
Не е учудващ и характерният завършек на всеки модел богато разстлан като морска пяна шлейф, величествено следващ по петите Jozi булката.
Категоричност, великолепие, дързост и непреходна романтика – стилът има много лица, а мястото, където да ги намерите е сватбен салон Mille Bridal, можете да разгледате и изпробвате моделите от колекцията с персонално отношение и ценни съвети от опитни професионалисти.

Мille Bridal са официалният представител на Gabbiano за България, намиращ се на адрес гр.София, на ул.Казбек 61. Мечтаната рокля може да бъде ваша в диапазона от 1600 до 2400лв.
Пробите не се заплащат допълнително и за да може всяка булка да получи необходимото лично отношение и внимание са с предварително записан час!