"Всичко за сватбата" гордо носи името си и то с причина. Тук не само ще намерите най-красивите булчински рокли, но и всичко останало, което може да ви бъде нужно за подготовката на мечтаната от вас сватба.

При това с лично отношение към всяка дама! От персонализирани покани до аксесоари за моминско парти, "Всичко за сватбата" предлага стилни изделия за ценителите на добрия вкус.

"Всичко за сватбата" е ексклузивен представител на Ariamo Fashion и Tesoro Bridal, а от март и на най-новата марка от производителя Madioni. Madioni пленява с класически сватбени рокли в нов прочит, но и в крак с последните тенденции в сватбената мода. Роклите на Ariamo Fashion, Tesoro Bridal и Madioni  впечатляват с изящни дантели, безкомпромисно качество на изработката и внимание към детайла. Сватбените рокли подчертават естествената красота на булките и са основа за създаването на безупречна сватбена визия. Роклите ни представят селекция от луксозни материи, кройки и цветове, подбрани да задоволят както булките, търсещи класическа визия, така и онези, които искат да бъдат ексцентрични и различни. Предлагаме богат асортимент от разнообразни стилове и цветове сватбени рокли, всяка е от които е с уникален стил. 


Всяка булка заслужава специално отношение и цялото ни внимание, затова работим единствено с предварително запазен час.
Ще ни откриете в София, кв. Лозенец, срещу ул. Димитър Хаджикоцев 31. Можете да ни откриете и на телефон 0886792323