Д-р Полина Паньова, носител на престижната награда Мисис България Трансконтинентал 2018, представи страната ни в Америка през 2019г. на юбилейното 20-то издание на конкурса. След дълга подготовка тя победи жестоката конкуренция на представителки от всички континенти.

" Да застанем против домашното насилие - насилие над жени, мъже, деца и животни" бе една от каузите на конкурса. Д-Р Паньова взима участие в конкурсите след раждането на двете двамата сина на четири и две годинки. С това участие тя иска да докаже на себе си и на другите жени, че при правилна грижа и начин на живот могат да се постигнат изключителни резултати. Тя има много благородни каузи зад които седи, като "Деца помагат на деца" и  "Да помогнем на социално слаби пациенти". 

Била е корица на няколко списания и на първа страница с Доналд Тръмп в Америка и Канада. Д-р Паньова завършва медицина с пълно отличие и златен медал в университета на Пирогов, след което пет години по тримесеца бидейки студентка практикува пластична хирургия в Кипър при най – добрия пластичен хирург Д-р Андреас Йоанидис, след което завършва клинична ординатура по Ендокринология.