Теодор е български бранд, който се отличава с изключително качество и стил на предлаганите за мъжете дрехи. Марката предлага колекции от костюми в голямо разнообразие от модели и десени, съобразени със сезона и повода, следвайки модните световни тенденции.

В създаването на своите колекции дизайнерите на Teodor държат особено на перфектните  кройки. Използват се само висококачествени естествени тъкани като памук, вълна и лен.

Изборът на костюми за различни поводи е голям, като включва от класически костюми до церемониални костюми и модели с модерен дизайн (вталени силуети, малки ревери, по-къси сака). За да бъде визията на един мъж стилно завършена, в магазините на бранда се предлага голяма гама от аксесоари, включваща ризи, вратовръзки, папионки и ботунели, колани и др. Teodor са се погрижили и за обувките, които са изработени от 100% естествени материали с високо качество и разнообразие на модели и цветове. Продуктите на марката  са подходящи за всички мъже, които искат да изглеждат добре. За мъжете, които следват модните тенденции и искат да се откроят с модерна визия и класически стил.

Сватбата е важно събитие, на което младоженците, както и бащите и кумът трябва да изглеждат безупречно. За решение за стила и подходящите костюми и допълващите ги аксесоари те могат да се доверят на професионална консултация на добре обучения персонал в магазините на Теодор и да направят своя избор за цялостната си визия за сватбения ден. Избор, с който със сигурност ще впечатлят.

www.teodor.bg