Обичаме красивите и удобни рокли, изящните детайли и мекотата на качествените материи. Това ни вдъхнови да създадем Mille Bridal. Нашата цел e да предложим на клиентите си луксозни рокли на достъпна цена, обединяващи качество и стил.

Искаме булките на  Mille Bridal да изглеждат и да се чувстват приказно красиви.

Ние сме официалният представител на Gabbiano&Strekkoza, а от тази година и на новата им линия Secret Sposa за България! Селекцията ни от модели е внимателно подбрана да задоволи вкуса на дамите, които търсят доза дързост и ексцентричност с нежни, открояващи се нюанси, както и на тези, които се придържат към класическата и нежна визия. В Mille Bridal ще намерите ефирни и въздушни поли, закачливи и нежни деколтета, изящни акценти на гърба, ръчни бродерии, деликатни дантелени детайли, всичко това обединено в една спираща дъха колекция!

Имаме зад гърба си екип, който работи повече от 12 години в сватбената област. Обещаваме ви едно незабравимо изживяване докато търсите вашата мечтана рокля, ще приложим всичко, което сме научили, за да ви дадем най-добрите съвети, в уютна атмосфера, в която да се насладите на този толкова специален момент.

За да имате пълното ни внимание всички проби са с предварително записан час!

Можете да ни откриете в гр. София, Манастирски ливади, ул. Казбек 61 или да сесвържете с нас на тел. 0878 140 882.

www.millebridal.com