Виктория Брайдал Студио е ексклузивен представител на световно известния френски бранд Виктория Сопрано Груп.

Желанието ни да предложим различни и нестандартни булчински рокли ни срещна с младите и амициозни дизайнери на Виктория Сопрано, които съчетават качество, стил и неотразимо излъчване във всяка рокля. В колекциите си използват висококачествени френски и италиански дантели, шантили, американски матов сатен, атлас, многопластов английски тюл, ръчно бродирани перли, пайети, мъниста и камъни Сваровски. Всяка рокля се отличава с индивидуалност, собствен почерк и изтънченост, независимо дали е с пищна и бляскава визия или с изчистен и семпъл, но впечатляващ силует! Модерни и съвременни, дизайните са създадени така, че да не засенчват булката, но да подчертаят нейната естествена красота и да я накарат да се чувства още по-неотразима, възхитителна и уникална!

            За вашия сватбен ден Виктория Брайдал Студио предлага комплексна услуга, която освен избора на перфектната рокля, включва и цялостно планиране - декорация, тема и цветове, съдействие при избор на фотограф, видеограф, озвучаване, водене на ритуалите и партито, покани, подаръчета за гости, торти и т.н. Основната цел на екипа е младоженците да се насладят на всеки момент в този незабравим ден, без да мислят за детайлите и подробностите. За комплексната услуга ще получите комплимент от цената както и много подаръци!

            А ако ви предстои годишнина, рожден ден, моминско парти или какъвто и да е личен празник, във Виктория Брайдал Студио може да празнувате в приятна и романтично декорирана атмосфера. Пълната организация е гарантирана с домашно приготвена вкусна храна, освежаващи напитки и декорация, изработена специално за вашия празник!

Пробите на булчински рокли са безплатни и с предварително записан час! Може да се свържете с нас на тел. 0894663183. Очакват ви и изненади!

 

www.viktoriawedding.com