Estrella Couture представи своята неповторима колекция официални рокли “Goddess” по време на “Фестивала на модата във Варна”, който се проведе пред избрана публика в бутиков комплекс на брега на морето.

Колекция “Goddess” ( в превод “богиня”) е вдъхновена от силната жена, която не просто впечатлява, а зашеметява. Колекцията е отрaжение не на божествената жена, а на чувството Богиня, от което всяка дама трябва да бъде завладяна поне веднъж. А с роклите на Estrella Couture това ще се случва някак естествено, мигновено, приказно и незабравимо!

„Богинята живее във всяка жена, просто й позволи да излезе и заблести като звезда!” - сподели главния дизайнер на модната къща Ирена Велковски. Тя като истински професионалист, с 25 годишен опит за наложили се световни брандове, лично избира всички материи и аксесоари от висококачествени италиански, френски и испански производители. От там и мотото ѝ: “Качеството на най-фини платове и дантели, качеството на дизайна и кройката и не на последно място, качеството на обслужване и предлагане са моя мисия, която винаги ще преследвам. Няма нищо по-красиво и инспириращо от усмихнатото лице на поредната доволна клиентка, намерила своята перфектна рокля!”

Бутикът на модната къща блести в центъра на София, впечатлявайки с неповторимите си витрини. Интериорът е в пълна хармония с женската красота и природа, съчетаващ единствена по рода си цветна стена, просторни пробни и удивителни огледала. Консултантите на Estrella Couture са подбирани цели 2 месеца и са преминали специално обучение, водено лично от главната дизайнерка и маркетинговият директор на бранда. Именно затова може да очаквате от тях топло посрещане, професионални съвети и невероятни модни предложения за всеки повод.

Потопете се в тази магия като запазите своя час на тел. 0882353567, което ще Ви гарантира персонално внимание, избор на съвършения за Вас силует, материи и изработка на рокля по Ваши размери.

Очакваме Ви на бул. Витоша 74, всеки ден без неделя от 11:30 до 19:30! (Пробите не се заплащат).

www.estrellacouture.eu