мечтаната рокля за всяка абитуриентка

 

 


Един от най-големите лидери в производството на официални и парти рокли Moree Lee New York ще зарадва и българските абитуриентки със своите модни предложения за 2014. Те са дело на американската топ-дизайнерка Маделин Гарднър, която и тази година предлага две модни линии.
VM колекцията е в по-семпла с изчистена линия. Тя предлага вталени дантелени рокли с ефектни ръкави и изрязани гърбове, копринени мнoгoпластови рокли с изчистени кройки, които се съчетават с ефектни шалове обшити дискретно с кристали.
Kолекцията наречена PAPARAZZI е предназначена за абитуриентките, които искат да изглеждат бляскаво и да бъдат забелязани. Тя се състои от ефирни рокли изработени от коприна и обшити с камъни. Цветовете са светло жълто, розе, светъл корал, лила, цвят роял, тревисто зелено и телесен цвят. Дантелените и прозрачни рокли с ефектни гърбове допълват новата колекцията.
Дизайнерката Маделин Гарднър е носител на наградата за най-добра марка през 2014г. Тя е обличала и продължава да се грижи за външния вид на не една холивудска звезда. Модиската предлага и много разновидности на къси парти рокли. От семплата вталена рокля до мнoгoпластовата тюлена рокля, тип кукла Барби.
Тоалетите на марката могат да се намерят в официалният представител за Източна Европа-Моден Център Романтика Фешън, който се намира на ул.“Цар Симеон“242. „Цените на всички тоалети са преференциални за българския пазар, тъй като сме лидер в продажбите на официални рокли за Европа“, споделя носителката на „Златна игла“ 2013 София Борисова, собственик на модна къща Романтика Фешън. Неотдавна тя представи на грандиозно ревю най-новата си колекция Red Carpet 2014, която намери широк отзвук в модните среди по света и у нас.

За повече информация посетете: facebook.com