Фирма MANIAC е специализирана в производството на мъжка конфекция и вратовръзки. Изработват се модели на костюми, подходящи за абитуриенти, младоженци и ежедневно и официално облекло.

Всяка година екипът разработва нови колекции, като фирмата се стреми да показва на българския пазар новостите от световната мода.

Заради различните конструкции на мъжкото тяло костюмът има поне 54 силуета. Ако се добавят 11 размерни и 3 ръстови номера, възможните комбинации за кройки стават 1782.

С услугата Made to Measure / костюм по поръчка/  всеки може да създаде собсвена комбинация от стил, носеща традициите и иновациите. Фирмата си позволява лукса да работи с всеки клиент поотделно, тъй като основната цел  и нейната мисия е рекламата на доволния клиент. Не случайно на марката са се доверили за своята визия известни българи, сред които Наско Сираков, Константин Трендафилов /Папи Ханс/, Калин Сърменов, Иво Аръков, Христо Мутафчиев, Алфредо Торес и много други.

 

Добрият мъжки костюм пасва към тялото като ръкавица. Но шиенето на мъжки костюм е сложно и само един истински майстор, с достатъчно опит, може да свърши това перфектно.

 

Детайлите са може би ключовият елемент при определянето на качеството на дрехата, която получавате. Нито твърде набиващи се на очи, нито твърде незабележими - те просто трябва да са там, където има нужда от тях - семпли, стилни, издаващи класа.

 

www.maniac.bg