“Искрата на истинската любов е мечта, която всеки от нас преследва. Истинската любов пленява душата, тялото и ума и никога не ги напуска. Тя ни оставя без дъх и ни кара да се чувстваме незавършени без своите любими.

Истинската любов изпепелява всичко в нестихващия си пламък от страст."

Донатела Версаче

Versace Eros Flame ще Ви уцели право в сърцето. Той носи важно послание за новите поколения. Послание за възвишеността на любовта това е парфюм за силни, страстни, самоуверени мъже, които са наясно с емоциите си.
Флаконът на новия аромат е в огнено червено – наситено и мъжествено, което недвусмислено се асоциира със страст и любов. Емблематичната Медуза в центъра му и древногръцките мотиви около нея са митичните пазители на скъпоценното съдържание.
Медузата е изгравирана от злато и върху капачката, откъдето демонстрира сила и величие извън пределите на времето.
Versace Eros Flame е аромат топъл и студен, сладък и пикантен,  в светлина и сенки. Ароматната му композиция се характеризира със силно изразени контрасти между най-елегантните и великолепни нотки, които се обогатяват и подчертават взаимно.
Връхните нотки са особено ярки и ободряващи. Свежи, сочни италиански плодове като  лимон, мандарина и горчив портокал, са затоплени от мадагаскарски черен пипер и са обгърнати в ароматен, див розмарин. Сърцевината е изградена от здравец, роза и лаврово дърво. В базата са преляти разкошни дървесни нотки на тексаски кедър, пачули, хаитянски ветивер, дъбов мъх и сандалово дърво. Допълнителна чувственост им придава перфектното съчетание на бобова тонка и ванилия.
Versace Eros Flame е възхвала на любовта и страстта, а уханието му пленява със своята сила и мъжествена енергия.
Линията за тяло към Versace Eros Flame включва афтършейв лосион и балсам, део спрей и стик и душ гел. Луксозните боди продукти са подходящи за ежедневна употреба. Придават мекота и комфорт на кожата, а деликатният им аромат гарантира дълготрайна свежест.
Кампанията поощрява важна промяна в класическите възприятия за естетика, пренаписвайки легендата за Ерос в нова и безпрецедентна версия, фокусирана върху темата за многообразието.
Новата визия на Versace Eros Flame предлага модерна интерпретация на известната скулптура на Канова -“Купидон /Ерос и Психея”. В съвременния разказ е запазен митологичният мотив. Представя ни се история за ненадейна любов, която се разпалва за един миг и не угасва цяла вечност.

www.versace.com