Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е абсолютен победител в класацията на Trip Advisor Travelers’ Choice®награди за хотели в България за 2019г. Хотелът зае челното първо място в категориите Топ 25 хотела, Топ 25 Луксозни хотела и Топ 25 хотела в обслужването.

Критериите за отличаване на победителите са определени въз основа на милионите ревюта и коментари от цял свят, публикувани в TripAdvisorв рамките на една година.

Генералният мениджър Наталия Каширская коментира: „Хотелът печели наградата за седма поредна година, което е изключително постижение и прекрасен стимул да продължим да предоставяме безупречно обслужване и незабравими преживявания на нашите гости. Това отличие е наистина чудесен старт на годината и най-високата чест, която един хотел може да получи от аудиторията на TripAdvisor, тъй като резултатът се основава на оценката на милиони пътуващи хора. От името на целия екип бих искала да благодаря на нашите гости за тяхното признание и очакваме с нетърпение да ги посрещнем скоро.”

 „Поздравяваме победителите по цял свят, отличени за най-добрите хотели, които получават най-високата си чест - Travelers’ Choice наградата”, заяви Дезире Фиш, вицепрезидентглобални комуникации за TripAdvisor.„Те трябва да се гордеят с нея, тъй като милиони туристи ще вземат решение за следващото си пътуване, избирайки идеалния за тях хотел сред списъка с наградените.”

 

Всички печелившите хотели от TripAdvisor Travelers’ Choice®2019г. във всички категории, включително най-добрите хотели по света, можете да намерите тук: www.TripAdvisor.com/TravelersChoice-Hotels.

 

За Кемпински Хотел Гранд Арена Банско: КемпинскиХотелГрандАренаБанское единственият ski-in и ski-out хотел в района исенамира в сърцетонанай-популярния и най-оживензименкурортнаБалканите - Банско, точносрещуначална станция на кабинковия лифт, коятодавадостъпдо 75 кмскиписти, поддържанинависокомеждународнониво, подходящизавсичкискиориотначинаещидонапреднали. Луксозниятхотел е единственият международен хотел в тазичастнаБалканите и е отворенцелогодишно. Разполага с 157 стаи в алпийскистил, включително 25 апартамента и изключителенпрезидентскиапартамент, напълнообновен СПА център с чистонови и уникалнитермалнисъоръжения, четириконферентнизали и осемресторанта и барове с невероятнагледкакъмвеличественатаПиринпланина. Облечен вевропейскистил, хотелътпредлага най-доброто ски, гурме и спа изживяване.

 

За „Кемпински”:

Създаденапрез 1897 г., „Кемпински” е най-старата верига за луксозни хотели в Европа. Богатото наследство от безупречно обслужване и невероятно гостоприемство се допълва от изключителността и индивидуалността на нейните хотели. В момента,портфолиото на „Кемпински” включва 76 петзвездни хотела и резиденции в 34страни и продължава да добавя нови в Европа, БлизкияИзток, Африка, Азия и Америка. Всеки хотел отразявасилата и успеха на търговската марка, без да омаловажаванеговото наследство. Портфолиотовключва исторически сгради, лайфстайл хотели, удостоени с множество награди, известникурорти и престижни резиденции. Всеки хотел предлагакачеството, което гостите очакват да намерят, съчетано с културните традиции на съответния регион. Кемпински е един от основателите на GlobalHotelAlliance (GHA), най-големияалианс от независими хотели в света.


kempinski.com/bansko · kempinski.com/press · discoveryloyalty.com