Дизайнерът на модна къща „Блинк“ Радослава Лазарова представи уникална авторска дантела,

като демонстрира част от творческия процес на своята работа и показа ревю с избрани булчински и официални рокли. Авторските дантелис които модна къща „Блинк“ се отличава са дело на дизайнерката. Повелителката на дантелите обясни процеса на създаване, като поясни че започва със създаването на творческа рисунка, която се импортира в компютър и със специална програма се запълва бод по бод, след това файлът се прехвърля върху автоматична машина, която бродира дантелата върху плат. Успяхме да проследим на живо и довършителна работа върху булчинска рокля.

Специален гост на събитието беше Саня Борисова, облечена с рокля на модна къща „Блинк“. Актрисата отбеляза, че след това творческото партньорство между нея и дизайнерката, вдъхновено от проф. Любомир Стойков, е продължило с красива фото сесия в Националната опера и балет пред обектива на фотографа Ивомир Пешев.

Звездната дизайнерка Радослава Лазарова представи своите три авторски колекции – вечерната Womanity Evening, булчинската Womanity Bridal и абитуриентската Womanity Prom.

Може би не знаете, но Радослава Лазарова е второ поколение дизайнер. Това и дава възможност да се изгради като професионалист, включвайки се в семейния бизнес на родителите й, които са основатели на известния бранд за официални и сватбени облекла „Аз и Ти“, създаден преди близо 30 годиниДизайнерката посвещава десет години на това да изучава тънкостите на разкрояването и придобива безценен опит, който съчетава с образование в сферата на модния дизайн в София и Варна. След това се чувства готовада създаде своя собствен моден бранд „Блинк“.

За нея знаем, че още с първата си колекция тя постигна нещо, за което други дизайнери се борят с години – нейна рокля е показана на червения килим в Кан от Наталия Гуркова.

От началото на 2019-та година модна къща „Блинк“ има представителство в София в сватбен център My Wedding (срещу Бизнес парк София), където Радослава Лазарова дава персонални консултации, както за булчински и официални абитуриентски и вечерни облекла.

Новото около Саня Борисова е това, че тя стана носител на наградата „Най-добра изгряваща актриса в Италия“ от Festival Internazionale Cinema Castelli Romani за филма „Нокаут“. Саня Борисова е носител и на още две награди едната от Romania International Film Festival за най-добра актриса 2014 г. и другата от International Film Festival за актьорски състав 2014 г. Може би ще ви изненадаме, но Саня Борисова е костюмограф на филмите „Чужденецът“ и „Нокаут“, в които играе.