Сватбено планиране в името на любовта!

Вече стана традиция в началото на всяка година сватбеното изложение Balkanica  Wedding &Honeymoon Expo да привлича интереса на двойките решили да сложат начало на съвместния си живот и да организират сватба.

За единайсети пореден път SOFIA HOTEL BALKAN ще бъде домакин на събитието на 20 §21януари 2019 г.

Изложението  представя чрез водещите компании в сектора на сватбената индустрия широка гама от продукти и услуги, спестявайки ценно време и средства на всички бъдещи младоженци. През 2019 г. повече от 60 фирми с нетърпение очакват да покажат новите си предложения и идеи за сватбата, които наистина отговарят на всяка нужда. Двойките и техните близки ще получат професионална информация и консултация и до голяма степен ще могат да организират своята свтба в рамките на два дни.

Новите колекции булчински рокли ще бъдат представени от 8 известни марки и утвърдени модни дизайнери като Алегра, Bridal House, Mille Bridal, Love Bridal, Victoria Bridal, Ради Лазрова и Blink, Ирина Сардарева и Къща на шапките.

Тази година интересен акцент ще бъде представянето на мароканска сватба със любезното съдействие на Посолството на Мароко в София. Посетителите ще могат да видят  уникални сватбени кафтани и да се докоснат до културата на тази екзотична страна.

Туристически агенции ще предложат специални пакети за незабравимо сватбено пътешестви до близки и далечни дестинации.

Всички посетители ще имат възможността да опитат късмета си като участват в томболата с много подаръци и да се възполват от големите отстъпки, които фирмите ще направят на изложението.

www.balkanicaexpo.com